Grillede tigerrejer svøbt i chorizo med jordbærsalsa og aioli

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

  • 32 tigerrejer, 4 på hvert spyd, 2 spyd pr. pers.
  • 32 skiver chorizo pølse
  • 250 g jordbær
  • 2 stængler frisk rosmarin
  • 1½ dl sød chilisauce 1 fed hvidløg 1 spsk mørk balsamico
  • 1 dl Hellmanns mayonnaise
  • 8 bambusspyd

Fremgangsmåde

Chorizoen rulles omkring rejerne og kommes på bambusspyd.

Jordbær skæres i mindre stykker, blandes med chilisauce, balsamico og hakkede rosmarinblade.

Hvis rosmarinstænglerne er kraftige, kan de bruges som spyd til rejerne.

Grilles ca. 4 min. på hver side.

Riv hvidløg og kom det i mayonnaisen.

Man kan også lave aiolien helt fra bunden, men Hellmanns mayonnaise smager helt fint.

Husk at lave et snit på ryggen af rejerne og fjerne tarmen.

Hvis du vil undgå at dine bambusspyd brænder, skal du blot lægge dem i vand, en time før du skal bruge dem.

Læs også: Jordbærsalat

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Frederik Jimenez