Kikærtesalat med rejer, æg og avocado

Når middagen gerne må stå på bordet i en fart, er kikærtesalat et godt og sundt bud på din “fast-food”

I weekenden kan jeg godt lide at løbe en tur i skoven, og når jeg kommer tilbage, skal der altså ikke gå for lang tid, før der er mad på bordet – sund og mættende må den gerne være. Sidste weekend lavede jeg denne salat det tog ca 15 minutter, og jeg blev så mæt, at jeg lige måtte tage en morfar/mormor :-)

Læs også: Grønne pizzabunde og blomkålspizza

Kikærtesalat til 2-3 personer

1 dåse kogte kikærter

2 avocado

1/2 agurk

10 cherry tomater

2 smilende æg

200g champignoner

1/2 rødløg

2 lime/citroner

150g rejer

lidt sød chilisauce

evt. blandet salat

Lidt god olivenolie

Sådan gør du

Kog æggene 7,5 minutter hvis de er str.M, store æg koges i 8 minutter.

Skyl champignongerne, skær dem i skiver og kom lime eller citronsaft over dem.

Vend rejerne i lidt sød chilisauce og citrussaft.

Vend de drænede kikærter i olivenolie, cirtussaft, salt og peber.

Skyl, snit, og hak de resterende råvarer, og anret nu din salat på tallerkner, et fad eller en skål.

Læs også: Grønne pizzabunde og blomkålspizza

Kikærtesalat for 2

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Gry Sara Windelev