Med disse 5 gode råd til boligbytte, kan du ikke gå helt galt 

Personer der benytter sig af boligbytte, forventer ikke nødvendigvis vild luksus, men et lækkert hus tiltrækker uden tvivl flere interesserede byttepartnere. Homeexchange.com har mange tips til, hvordan du får størst udbytte af et medlemskab, og vi har samlet de vigtigste punkter til dig som villaejer:

Læs også: Bådene sikrer det ægte Dubai

 

Komfort og kvalitet

Prioriter komfort og kvalitet. Invester fx i en sofa i klassisk design, kvalitetsmadrasser eller en effektiv opvaskemaskine, som både du og din byttepartner vil værdsætte.

Dit hus skal være med i en boligreportage

Kig på dit hus, som om det skulle være med i en boligreportage, og brug penge på smukke billeder, lækre puder og grønne planter. Det tager sig godt på billederne på din bytteprofil og giver dig større boligglæde i hverdagen.

Stylet soveværelse klar til boligbytte

Din have skal være ryddelig

Sørg for, at haven er ryddelig, grøn og blomstrende. Udearealet er et vigtigt punkt for mange boligbyttere, og her kan du få nemme point med et par kønne staudebede og behagelige havemøbler.

Have med kønne staudebede

Ryd op

Ryd op, ryd op, ryd op! Sæt indholdet i skabe, skuffer og kælder i system med bokse, tidsskriftsamlere og opbevaringskasser. Så kan du hurtigt gøre dit hus klar til besøg uden at skulle starte oprydningen helt fra bunden hver gang.

Vedligehold

Brug de nødvendige ressourcer på vedligeholdelse – og lidt til. Mal vinduerne, udskift skuret eller læg nye sten i indkørslen, så dit hus overordnet set får en højere vedligeholdelsesstandard.

Læs også: På besøg i verdens mest berømte boghandel

Fra en boligbytte ferie i Mexico

Fra en boligbytte ferie i Mexico

Tekst  Jenny Hallquist

Foto  Jenny Hallquist