Ansigtsmaling til dig og hele familien

Ferietid er også tid til spas, og når hele familien stiller op til en omgang ansigtsmaling, så er der noget at grine af – sammen.

“Du har sådan en god hud at male på”. Penslen fører den løvefarvede maling rundt på Malthes kinder, mens kunstneren Ulla Andersen fortæller, hvordan hun lige kom forbi campingpladsen, og lige så godt kunne have mappen med ansigtsmaling med sig.

Ulla arbejder på Thy Turistbureau, og når man har haft brug for hendes hjælp, så oplever man hurtigt, at her er der tale om en vaskeægte ildsjæl, der passioneret og hjælpsomt sørger for at få ting til at ske, og at hun samtidig formår en gang ansigtsmaling, gør blot det hele en tand sjovere.

Læs også: Bøllemosen er et besøg værd

Inspireret af lillebrors løveansigt, og vel også positivt præget af glæden ved at være på ferie, hopper også storebror Sebastian med på malerdillen, og lader sig smykke med et flot løveansigt, og for Majbritt var Ulla ikke i tvivl:

“Du er klart en Caribisk ø” og sådan blev det helt ind til nattetid, blev der malet ansigter. Engang imellem er det fedt at hoppe med på de aktiviteter, som egentlig er tænkt forbeholdt de mindste. Sådan er det med ansigtsmalingen på den nordjyske campingplads, og når hele familien er med, så bliver det bare sjovere – og her er det så, at jeg bør fortælle, at jeg sprang malingen over, men der skulle jo også være nogle til at fotografere!

ansigtsmaling

Et par råd når du skal vælge ansigtsmaling:

Vælg altid CE-mærket ansigtsmaling og lignende. Så ved du, at det er beregnet til børn og underlagt skrappere regler end produkter til voksne.

CE-mærket er dog ikke i sig selv en sikker løsning, men det er bedre end ingenting.

Ansigtsmaling kan f.eks. indeholde hormonforstyrrende stoffer.

Se her hos mommypotamus.com, hvordan du selv kan lave ansigtsmaling.

Du kan med fordel smøre dit barns ansigt med en fed mild creme, inden ansigtet bliver sminket.

Undgå at sminke læber og sart hud som f.eks. øjnene, hvis du er i tvivl, om ansigtsmalingen er okay.

Søg mere inspiration på Borneferie.dk.

Af Martin Hoffmann Kønig

Læs også: Vandreturen i Madeira bød på vilde passionsfrugter

borneferie

Børneferie

Borneferie.dk er hjemmesiden for klatrende mødre, fædre med koncentrerede blikke mens de snurrer bjælker sammen til familiens tømmerflåde, og svedige børn, der hylende svinger sig i regnskovens klæbrige lianer eller tilbereder havens frugter over eget bål. Vi er dem alle sammen.

Borneferie.dk dyrker den gode historie, hvor familier fortæller historier om at rejse og bruge naturen med børn til andre familier. Historier, der ægger lysten til selv at drage af sted, og til at dele sine erfaringer og oplevelser med andre, som en væsentlig del af det gode familieliv.

Borneferie.dk vil gennem ideer, tips og fortællinger gøre det nemmere, at være aktiv børnefamilie.