Frysende kolde forlystelser i din vinterferie

Stranden er en af de absolut bedste forlystelser i din vinterferie – og så er det gratis

Skarven ryster vingerne, mens den næbber sig målrettet på brystkassen. Dagens rensekur smitter, og få sekunder senere ryster havstenene under fødderne på de store fugle. Mågerne skriger beskeder mellem sig, og tager en tur i bølgen blå med våd mås. Krabberne gemmer sig, søstjernen skal hentes med kolde fingre og navngives, og sand i iskolde flager kan brækkes i tusindvis, mens glatte og fingernemme smutsten får nyt liv som isdansere.

Forlystelser på tranden

Stranden på en solrig onsdag i vinterferien er et stensikkert hit. Det er en legeplads, som du næsten kan være sikker på at have for dig selv. Hvorfor vides ikke, for her er det hele. Et uforstyrret dyreliv, som er langt fra rækkevidde, når temperaturen nærmer sig sommerferie.

Læs også: Rejseråd fra Borneferie.dk

 

Find skatte på stranden

Saml sten, find sjove stykker drivtømmer, grav efter vand, krabber eller måske en ukendt skat, råb så lungerne stritter eller lav fantasifulde dæmninger af træ, sten og sand. Stranden er et hit hele året, men lige nu er der bedre end nogensinde.

Læs også: Med børnene i shelter

Tekst  Martin Hoffmann Kønig, Borneferie.dk

Foto  Martin Hoffmann Kønig, Borneferie.dk

borneferie

Børneferie

Borneferie.dk er hjemmesiden for klatrende mødre, fædre med koncentrerede blikke mens de snurrer bjælker sammen til familiens tømmerflåde, og svedige børn, der hylende svinger sig i regnskovens klæbrige lianer eller tilbereder havens frugter over eget bål. Vi er dem alle sammen.

Borneferie.dk dyrker den gode historie, hvor familier fortæller historier om at rejse og bruge naturen med børn til andre familier. Historier, der ægger lysten til selv at drage af sted, og til at dele sine erfaringer og oplevelser med andre, som en væsentlig del af det gode familieliv.

Borneferie.dk vil gennem ideer, tips og fortællinger gøre det nemmere, at være aktiv børnefamilie.