Musikalsk hvirvelvind hitter på STOMP i London

På Ambassadors Theatre i London gemmer en af storbyens bedste attraktioner sig. Hvis du vil have en på den musikalske oplever med dine børn, så er det stedet.

Scenen er fyldt op med blå plastictønder med sorte låg, en trækost står på hovedet og rundt omkring står hvide malerspande i bunker. De farvede lamper omkranser det intime Ambassador Theatres diminutive træscene.

En mystisk aften er på vej og Malthe glæder sig, men på den forbeholdne måde, for kan det her virkelig være sådan, en aften skal bruges i London? I et halvgammelt, let skummelt og ældre hjørneteater i London?

Laetitia Lawrence STOMP London credit Steve McNicholas

Laetitia Lawrence STOMP London. Credit: Steve McNicholas

“Det var det fedeste!”

Ni-årige Malthe er klar i mælet, når han efterfølgende skal bedømme London turens musikalske højdepunkt.

Saltomortaler, hop og vanvittigt spektakulært. Som en musikalsk hvirvelvind, der bare blev ved og ved og ved, og ikke på et eneste tidspunkt var for meget eller for mærkeligt. Det var rytme, lyd og bevægelser i et besynderligt akavet, men helt igennem topmusikalsk univers. Det er STOMP London, hvor instrumenterne er fejekoste, stegepander, indkøbsvogne, traktordæk, avispapir, grydelåg, skraldespandelåg og håndvaske, og hvor lyset fejer over det lille teater, og hjælper øjnene til at holde musikerne fanget.

Læs også: Hotellet med musikalsk stjernestøv

Taktfast danser musikernes hænder fra torso til lår, og ingen er i tvivl. Publikum er blevet et instrument, og vi er med. Der klappes, der hujes og der klappes endnu mere. Hele rummet emmer af musikalsk energi, og man tryllebindes af et show, der kun har en overskrift – fantastisk.

Musikerne kravlede, hoppede og drejede omkring, mens de spillede, og skiftet mellem højhastighed og slowmotion gav en fabelagtig virkning, som tryllebandt Malthes øjne og øre i 100 minutter til scenen.

Se mere på hjemmesiden: www.stomplondon.com.

Omari Carter STOMP London credit Steve McNicholas

Omari Carter STOMP London. Credit: Steve McNicholas

Læs også: Mad fra naturen – støvbold med hvidløg

Af Martin Hoffmann Kønig, Borneferie.dk

borneferie

Børneferie

Borneferie.dk er hjemmesiden for klatrende mødre, fædre med koncentrerede blikke mens de snurrer bjælker sammen til familiens tømmerflåde, og svedige børn, der hylende svinger sig i regnskovens klæbrige lianer eller tilbereder havens frugter over eget bål. Vi er dem alle sammen.

Borneferie.dk dyrker den gode historie, hvor familier fortæller historier om at rejse og bruge naturen med børn til andre familier. Historier, der ægger lysten til selv at drage af sted, og til at dele sine erfaringer og oplevelser med andre, som en væsentlig del af det gode familieliv.

Borneferie.dk vil gennem ideer, tips og fortællinger gøre det nemmere, at være aktiv børnefamilie.