Nem dessert i sommerhuset
Det er ikke alle sommerhuse, som har røremaskiner, håndmixere og diverse køkkenmaskiner. Og det er egentligt fint, for det handler jo mest om at slappe af og bare være sammen med hinanden. Så skal der jo ikke bruges timer på madlavning, hvis du spørger mig – nej, det skal være nemt, men samtidig lækkert.
Læs også: Lav Pavlova med børnene
Her får du en perfekt opskrift på en dessert, som er så nem, at den også kan laves på campingpladsen eller på skovturen.
Ca. 6 pers.
1 bakke brombær eller blåbær
1 bakke hindbær
1 bakke jordbær
1/4 l. god piskefløde
4 fryseposer
ca. 4 spsk. (rør)sukker
Skyl og orden bærrene, kom dem i hver sin frysepose med en spsk. sukker i hver pose.
Bind knude på poserne og mas bærrene let, ikke for meget, der må gerne være stykker af bær.
Enten kan du ryste fløden i kartonen så den bliver let pisket, eller du kan komme den i en frysepose med en spiseskefuld sukker og ryste den. Men du skal være hurtig, da varmen fra dine hænder godt kan skille piskefløden.
Fordel nu de let moste bær og fløden i et glas.
TIP! Du kan udskifte piskefløden med en god koldskål.
Læs også: Pas på, på ferien! Her er de mest udbredte feriesygdomme
Tekst Gry Sara Windelev
Foto Gry Sara Windelev