Det er ikke alle sommerhuse, som har røremaskiner, håndmixere og diverse køkkenmaskiner. Og det er egentligt fint, for det handler jo mest om at slappe af og bare være sammen med hinanden. Så skal der jo ikke bruges timer på madlavning, hvis du spørger mig – nej, det skal være nemt, men samtidig lækkert.

Læs også: Et feriehelle i Mellemøsten

Her får du en perfekt opskrift på en dessert, som er så nem, at den også kan laves på campingpladsen eller på skovturen.

Ca. 6 pers.

1 bakke brombær eller blåbær
1 bakke hindbær
1 bakke jordbær
1/4 l. god piskefløde
4 fryseposer
ca. 4 spsk. (rør)sukker

IMG_8973

Skyl og orden bærrene, kom dem i hver sin frysepose med en spsk. sukker i hver pose.
Bind knude på poserne og mas bærrene let, ikke for meget, der må gerne være stykker af bær.
Enten kan du ryste fløden i kartonen så den bliver let pisket, eller du kan komme den i en frysepose med en spiseskefuld sukker og ryste den. Men du skal være hurtig, da varmen fra dine hænder godt kan skille piskefløden.

IMG_8971

Fordel nu de let moste bær og fløden i et glas.

TIP! Du kan udskifte piskefløden med en god koldskål.

Læs også: Pæretærte med nougat

IMG_8970

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Gry Sara Windelev

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.