Weekendtur til London og Broadway market

Jeg var til min vens surprise party for et par weekender siden i Hackney, East London. Et skønt område både hvad mad og mennesker angår. Jeg sidestiller det lidt med Vesterbro, hvis det altså tåler sammenligning… Her er i hvert fald rigtig mange farverige mennesker og nationaliteter. Hvilket gør det til et fantastisk levende område efter min mening. I Hackney finder du også det ældgamle Broadway Market,  som har eksisteret siden 1890’erne.

Markedet emmer af liv, og det dufter af alle slags herligheder fra boderne. Hver bod byder på egne specialiteter.

 

Broadway Market

Indbagte æg – en nem morgenmad, når man er på farten.

 

Broadway Market

En bod kun med laksemadder.

 

Broadway Market

Vietnamesiske baguettes.

 

Broadway Market

Der er ligger også en masse spændende butikker på hver side af markedet. Her er fiskebutikken ved Broadway markedet.

 

Broadway Market

 

Pub og sliders

Broadway Market

Senere på dagen måtte vi lige på pub og have sliders. Det skulle prøves, når vi nu var i London. Vi var på Well & Bucket som ligger på Bethnal Green Road. De har en lille gårdhave. Hvis man kan holde til lidt BBQ-røg og rygere, er det fint at sidde der.

 

Broadway Market

BBQ aubergine, oksebryst og oksehale chili cheese hotdog

Sliders er en noget fedtet affære serveret i en tebolle eller et minipølsebrød. Sliders passer fantastisk til øl, og selvom jeg ikke er den store øldrikker, så blev jeg nødt til at smage. Jeg valgte en tøse-øl med lime og ’a pint of lager’.

Tekst  Gry Sara Windelev

Foto  Gry Sara Windelev

grysgryder

Madbloggen GrysGryder

“Jeg er kok og fortæller om min madglæde og mad — og giver dig tips og tricks og opskrifter. Når jeg rejser bringer jeg mine madreportager på bloggen, jeg husker dig på årstidens frugter og grønt og fører dig ind i en verden, hvor køkkener dufter af hjemmebag, steg og frikadeller. Jeg laver også sjov slik.” Gry voksede op på Lolland, hvor hun var med, når dyrene blev slagtet, og hvor hun gik på jagt i naboernes frugthaver.