Blomsterkassen er også et sjovt skilt

Hver dag når vi går og bygger, kommer der et par venner forbi mit værksted og siger hej. Jeg tror, det er noget med, at mange folk er så digitale og programlagte, at det føles befriende at komme ind på et værksted fyldt med gammelt ragelse, og hvor der altid bliver bygget noget nyt og underligt.

I går kom min ven Morgan forbi med kakao og beskeden om, at han havde snakket med en pige, der manglede nogle møbler og et skilt til hendes juice-bar i Istedgade. Det forholder sig sådan, at Istedgade er under renovering. Fortorvet bliver 3 meter bredere, cafeerne får plads til at have møbler stående, og alle de efterhånden forældede fordomme om gaden kommer lidt i baggrunden.

Dagen efter kørte jeg over og snakkede med Anne fra Juicy, som baren hedder. Mens vi snakkede, fik jeg et par idéer, og da min cykel havde kørt mig hjem på værkstedet, vidste jeg allerede præcist, hvordan det hele skulle se ud. Anne havde bedt mig starte med skiltet, så kunne vi lige se på møblerne senere.

Læs også: Ny dansk app gør det let at finde loppemarkeder og genbrug.

Min idé var at lave et skilt bestående af 5 brædder – ét til hvert bogstav i “JUICY”. I toppen af hvert bræt ville jeg så skære bogstaverne ud og lave en lille blomsterkasse bagved. Heri kan der stå lidt blomster og krydderurter og titte frem gennem bogstaverne. Vi fandt en gammel kælderdør og en engangspalle frem… skiltet kom til at se sådan her ud :)

Juice skilt

Tekst  Thomas Dambo

Foto  Thomas Dambo