Dette er en sponsoreret artikel fra Hobbydrivhuse.dk

Få pavillon på terrassen på en weekend

En pavillon er en fantastisk måde at lukke omgivelserne ind og sikre, at sæsonen på terrassen bliver længere end nogensinde før. Faktisk kan en pavillon sikre varme timer i grønne omgivelser fra april og helt til oktober. Og så tager den kun en weekend at stille op.

Hvis du har terrassen, så har hobbydrivhuse.dk pavillonen, der kan skabe en ekstra oase og udvide sæsonen i solen. Her kan du sidde i læ for blæst, i ly for regnen og dugfrit i de sene aftentimer. Samtidig sikrer et praktisk polycarbonat tag, at solens stråler bliver brudt, så pavillonen ikke bliver overhed i middagssolen og svitser planterne, mens materialet virker isolerende om aftenen. En oplukkelig taghætte i alle pavilloner fra hobbydrivhuse sikrer ligeledes, at du altid kan lede varmen ud og hindre kondensdannelse. Et uundværligt element i en pavillon, men en løsning som mange producenter ikke har inkorporeret!

7398  7502

Let at stille op

Firmaets pavilloner fås i størrelserne 6,5, 10 og 13 kvm med profiler i blank aluminium eller med stærk pulverlakering i grå antracit, mørkegrøn eller sort, så du kan vælge den farve, der står bedst til huset eller flisen på terrassen.

7388

Hobbydrivhuse.dk anbefaler altid, at man stiller pavillonen så tæt på huset som muligt. Det sikrer ganske enkelt, at man får mest mulig glæde af den. Her er, hvad du får brug for:

  • En ven til at hjælpe
  • Pælebor
  • Cement
  • Vaterpas
  • Fastnøgle nr. 10 og nr. 13
  • En skruetrækker
  • Fugepistol til at fastgøre glas (fugemateriale følger med pavillonen)

Sådan gør du

Mål ud hvor de 6 huller til punktstøbning af soklen skal være (se samlevejledning). Har du en terrasse med fliser, fjerner du en flise, hvor hullet skal være. Bor nu et hul med pæleboret (kan ofte lånes i byggemarkedet), der er min. 70 cm dybt. Saml derefter de seks sokkelprofiler med vinkelspyddene. Placer soklen på terrassen, så spyddene stikker ned i hullerne. Tjek om soklen står i vater og diagonalmål passer. Hæld cementblanding i hullerne. Saml herefter siderne og siden taget, montér glasset med fugepistolen, – så er du færdig.

Læs også: Vælg et drivhus, der kan modstå vind og vejr

Nu er det blot at plante til og indrette. En pavillon kan både give gode tomater og andre grøntsager, men citrustræer i krukker, minifersken eller en vin, der får lov til at smyge sig rundt i pavillonen gør sig også godt. Kun fantasien sætter grænser for eksperimenterne og den oplevelse, du vil skabe i din nye oase på terrassen.

God fornøjelse!

Våren kommer tidlig i lysthus 13

Overlegen kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hobbydrivhuse.dk’s solide konstruktioner, gennemtænkte løsninger og materialevalg sikrer, at du får en pavillon, der står flot i årevis og er let at vedligeholde. Fx bruger firmaet udelukkende helbaneglas i stedet for delt glas. Det betyder, at du slipper for irriterende og grimme overlap, hvor der ofte dannes grimme og beskæmmende algebelægninger.

Du kan ligeledes vælge mellem alm. glas i 4 mm. eller hærdet glas mod en mindre merpris. Firmaet har arbejdet med løsninger, der gør pavillonen langtidsholdbar. Fx en kraftig aluminiumskonstruktion med indbyggede afstivere samlet med bolte i rustfrit stål i stedet for aluminiumsbolte. Dem kommer man nemlig let til at overspænde og ødelægger dermed gevindet. Derudover kommer pavillonerne med lukkede rørprofiler overalt, hvor det er muligt, for at sikre en superstærk konstruktion. Og så kan firmaet levere det hele til en pris, der er fuldt ud konkurrencedygtig takket være direkte salg fra egen hjemmeside på www.hobbydrivhuse.dk

7385

Tekst  Jamina Bæk

Foto  Hobbydrivhuse.dk