Dette er en sponsoreret artikel fra Hobbydrivhuse.dk

Køb dit drivhus direkte fra producenten

Når du skal vælge dit nye drivhus, spiller mange faktorer ind – størrelse, farve, økonomi og robusthed er nogle af dem.

For at træffe den rigtige beslutning, er det vigtigt at undersøge markedet grundigt, inden du lægger dig fast på den helt rigtige model og forhandler. Internettet er en god hjælp, men spørg også i omgangskredsen, hvilke erfaringer man har med de forskellige modeller.

Som med alt andet, hænger pris og kvalitet tæt sammen, – også når du køber drivhus. Så det billige drivhus nede fra byggemarkedet, kan meget vel ende med, at blive det dyreste valg.

Læs også: Sådan forspirer du dig til en succesfuld grøntsagssæson

Kvalitetsmaterialer i konstruktionen er vigtigt

Hos Hobbydrivhuse.dk konstruerer de selv deres modeller, og kan derfor stå inde for kvaliteten. Alle detaljer er tænkt nøje igennem og de ved, hvor et drivhus belastes mest og derfor bør have ekstra forstærkning.

Tag f.eks. de bolte, som et drivhus er samlet med; normale drivhuse er samlet med aluminiumsbolte, som nemt overspændes og knækker i gevindet – det besværliggør en eventuel senere flytning af drivhuset. Hos Hobbydrivhuse.dk har de valgt at samle deres drivhuse med rustfri stålbolte, som giver et stærkere drivhus og ikke går i stykker når de spændes.

Et andet kvalitets-element er tagpladerne – her har man udviklet et helt unikt system til fastgørelse; Pladerne lægges på et kraftigt T-profil og ovenpå T-profilet påmonteres et halvmåneprofil, hvilket klemmer pladerne/glasset fast. Denne fremgangsmåde benyttes også i industri-drivhuse.

Du skal derfor ikke bekymre dig, om pladerne/glasset blæser af under en storm. Metoden giver drivhuset ekstrem styrke, idet du har 2 sammenskruede aluminiumsprofiler i hele drivhus konstruktionen. Denne metode benyttes i drivhus-serierne SOLID – LUKSUS – DELUXE – ROYALE.

Drivhus til din have

Læs også: Byg din carport eller garage uden papirbøvl

Rådgivning omkring valg af drivhus

Der er med andre ord tænkt over detaljerne og trukket på mange års erfaring med drivhuse. Du får kvalificeret rådgivning hos hobbydrivhuse.dk, både hvad angår valg af model, men også i forhold til de materialevalg du skal træffe, for at få optimal brug af dit nye hus.

Du kan se de mange modeller og tilbehør til drivhuse, inklusiv priser, på hjemmesiden hobbydrivhuse.dk. – her køber du direkte hos producenten uden fordyrende mellemled.

Vækstlys Vinduesåbner Hylde til drivhus Minidrivhus

Læs også: Udestuen – et fantastisk rum