VoresVilla deltog i sidste uge ved lanceringen af Willab Gardens udvidede udstilling i Greve. Det blev en dejlig eftermiddag, som endte med Afternoon Tea i drivhuset i bedste engelske stil.

Unknown-6

Et godt sted at afstemme forventningen og gå et kommende drivhus efter i sømmene er udstillingen i Greve. Den svenskejede familievirksomhed har eksisteret i Danmark siden 2009 og har netop udvidet sit udstilligsareal med drivhuse og udestuer fra 1300 til 2600 m2.

Drivhuse til højre og udestuer til venstre

Ikke mindre end 35 udestuer og drivhuse i fuld størrelse er på display. Og hvad enten man er nybegynder eller mere erfaren udi kunsten at drive et drivhus (eller en udestue for den sags skyld), er det næsten uundgåeligt at forlade udstillingen uden nye idéer og inspiration til havelivet udendøre.

Man begejstres især for udstillingen på grund af de mange forskellige typer af drivhuse, indrettet med jord, småbede, planter og en næsten autentisk haveatmosfære, akkurat som var man hjemme i sin egen have.

Unknown-3

Unknown-5

Nips og praktiske features

Udover selve udstillingen af drivhuse og udestuer, finder du et meget stort udvalg af pyntegenstande, drivhus-tilbehør, belægnings-ideer og inspiration til indretning af drømmerummet. Du ser alt fra det traditionelle væksthus med tomater og agurker til smuk indretning, tilpasset et godt glas rødvin efter endt havearbejde.

IMG_1784

Hvis du som VoresVilla lægger vejen forbi showroom’et i Greve, så snyd ikke dig selv for lige at kaste et blik på den fine udstilling af skiftende kunstnere, som pryder én af væggene i udstillingslokalet. Og bliver du kaffetørstig, så nup en kop kaffe i cafeen, der flere gange om året danner rammen for foredrag om drivhusdyrkning.

Læs også: Placering af udestue på gavl af ældre hus

Vi takker Willab Garden for en dejlig og informativ eftermiddag i skønne omgivelser.

IMG_1791

 

IMG_1792

Tekst  Tina Krarup

Foto  Tina Krarup