Dette er en sponsoreret artikel fra Borup Kemi

Fjern mos fra din græsplæne

Havearbejde med fokus på mos

Frygter du ligesom mange andre mos i din græsplæne, men ved du ikke rigtigt, hvordan du undgår mos, så læs med nedenfor.

Forekomsten af mos i græsplænen skyldes oftest underernæring eller at græsplænen er i skygge af bygninger, træer, osv. Sur PH-værdi er også en bidragende årsag til mos. Mos kan forebygges ved at holde plænen så tæt som mulig. Sørg for god næringsbalance i jorden med Trim mod mos, som indeholder det basale næringsstof jern, der giver gule græsplæner deres mørkegrønne og saftige udseende tilbage.

 

 

Trim mod mos
 

Trim mod Mos vil sortfarve mosset. Plænegødningen vil dog stimulere græsvæksten og lukke de huller, hvor der tidligere var mos.

Fremgangsmåde

Produktet er granuleret og kan derfor strøs ud med hånden eller spredevogn. Udstrøs på tørre planter. Husk at anvende handsker i dit arbejde med Trim mod Mos.

Vil du have flere gode råd fra Borup Kemi, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få samtidig Kemi-guiden med 150 gode råd – ganske gratis!

Du kan tilmelde dig her

Borup Kemi

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandlen samt en af de store leverandører til DIY-markedet. Produktionen i Borup omfatter både flydende -og pulverprodukter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller sortimentet mere end 3.000 forskellige varianter. Gennemsnitligt står der altid 3 produkter fra Borup i en dansk husholdning.