Dette er en sponsoreret artikel fra Borup Kemi

Er dine havemøbler klar til sommeren?

Flotte havemøbler klar til sommeren

Det er om et øjeblik forhåbentlig tid til at sætte dine havemøbler ud i haven, men inden du, familien og vennerne skal sætte jer til bords, bør alle møbler have en ordentlig omgang – både for at gøre dem sommerklar, men i særdeleshedes også så de holder bedre i længden.

Borup Havemøbelrens er velegnet til afrensning og rengøring af havemøbler i plast og polyrattan, der har stået udendørs eller på overdækket terrasse. Borup Havemøbelrens fjerner den fedtede belægning, som fremkommer på baggrund af luftens påvirkning og biologisk “nedfald”.

Ønsker du at undgå, at plastikmøblerne i haven bliver triste at se på, kan du dække dem til, når de ikke er i brug. På denne både beskytter du møblernes overflade fra at blive ætset af eksempelvis fugleklatter.

Havemøbelrens Borup Kemi

Fremgangsmåde

Borup Havemøbelrens påføres havemøblet, og der rengøres med svamp eller børste og efterskylles med koldt vand.

Vil du have flere gode råd fra Borup Kemi, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få samtidig Kemi-guiden med 150 gode råd – ganske gratis!

Du kan tilmelde dig her

Borup Kemi

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandlen samt en af de store leverandører til DIY-markedet. Produktionen i Borup omfatter både flydende -og pulverprodukter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller sortimentet mere end 3.000 forskellige varianter. Gennemsnitligt står der altid 3 produkter fra Borup i en dansk husholdning.