Skab stemning i haven med vandfontæner

Vandfontæner kan mere end de sædvanlige små springvand vi husker fra Mormors have

Foråret nærmer sig, og når solen titter frem, kan man allerede nu mærke længslen efter de lange sommeraftener og hygge i haven eller på terrassen med familie og venner.

Vi begynder nu at planlægge de hyggelige sommeraftener, og hvordan vores have skal se ud, når det bliver vejr til at gå i gang med at plante ud og skabe stemning i haven. Igen i år er der én ting man ikke kommer uden om: vand – og måske vandfontæner.

Læs også: En selvvander til blomster og Chili

Flot krukke med vand

Vand i haven

Den helt store trend er blevet vand i haven. Vand skaber stemning og hyggelige miljøer, og der er masser af muligheder for at lave små oaser med vandfontæner.

Hos import- og design-virksomheden Grama Design kan man tydeligt se tendensen med vand i haven, hvilket også er afspejlet i sortimentet. Har kan man få alt fra små fontæner til at have stående på havebordet til de helst store fontæner, som skaber stemning og udtryk midt i haven eller på terrassen.

Ud over at skabe stemning, kan man også bruge fontæner til at skabe sjov og liv i haven med fontæne-frøer, sæler eller et ansigt som spytter vand. Der er masser af muligheder for at lave sine helt personlige miljøer.

Vandfontæner med vandplanter

Fyld f.eks. fontæneskålen med forskellige vandplanter, for at sætte dit eget personlige præg. Spørg i dit lokale havecenter for at få gode råd til vandplanter.

Hent mere inspiration på www.gramadesign.dk

Læs også: Haven er ikke et helle for hjernen

Tekst  Grama Design

Foto  Grama Design