Dette er en sponsoreret artikel fra WOLF Garten

Revolutionerende redskab til hus og have

Er du træt af at skulle tømme det meste af skuret for at kunne komme i gang med de praktiske opgaver? Så er løsningen praktisk talt lige ved hånden med dette redskab

Det kan være temmelig uoverskueligt at gå i krig med det grove arbejde på huset og i haven, når man nærmest er ved at vælte over spader, river, skovle samt luge- og hakkejern. Sådan behøver det imidlertid heller ikke at være.

Med Multi-Star® redskabssystemet fra WOLF Garten giver MTD Products således både haveentusiaster, handymen og professionelle gartnere mulighed for at blive klædt på til enhver type opgave med et enkelt klik.

Princippet manifesterer sig helt enkelt i, at endestykkerne til de forskellige funktioner monteres på et skaft uden brug af værktøj, men ved hjælp af en fjederbelastet kobling, som låser den ønskede komponent fast.

Så er du klar til at tage fat.

Læs også: Hvordan vælger jeg den rigtige spade?

Dit redskab klikkes på

Skaft og kraft

Udover det brede udvalg af komponenter til brug i park, skov, have og til rengøring af huset tilbyder WOLF Gartens Multi-Star® system også hele 12 forskellige skafter, så du altid kan vælge præcis dét, der passer perfekt til din højde og drøjde, hvilket sikrer en ergonomisk rigtig og behagelig arbejdsstilling.

Skafterne er fremstillet af letvægtsaluminium eller FSC certificeret europæisk asketræ, og komponentsystemet omfatter mere end 80 forskellige Multi-Star® emner, der sætter dig i stand til at udføre enhver form for rengørings- og vedligeholdelsesarbejde inden for de beskrevne områder.

Med Multi-Star® har du dermed hurtig adgang til redskaber i forbindelse med jordforarbejdning og havepleje, rengøringsredskaber som koste, børster, vinduesvaskere, havedamsnet, tagrenderensere samt snerydningsudstyr til fortov og tag.

Systemet suppleres af smarte opbevarings systemer, der gør det nemt og hurtigt at finde den ønskede komponent.

Læs også: Hvilke hårde hvidevarer hitter?

Mange redskaber i sættet

Spar penge, plads og risici

Multi-Star® er således også en investering, der fra første færd tjener sig selv hjem.

Du behøver ikke længere at ærgre dig over udgiften til et helt nyt redskab, når et af de gamle går i stykker, da komponenterne uden skaft er billigere i anskaffelse.

Dermed sparer du så at sige også penge for hver enhed, du køber.

Opbevaringssystemet sikrer orden og overblik, samtidig med at du sparer plads i forhold til tidligere, og endelig kan du undgå at bevæge dig ud i mange af de farefulde missioner, der hvert år koster både knubs, knoglebrud og sygedage.

Enkle udvidelsesmuligheder som et teleskopskaft tillader dig nemlig at arbejde i højden uden at skulle klatre eller anvende en stige, og når du arbejder fra jorden, reduceres risikoen for ulykker væsentligt.

Læs også: Skab dit eget woodland

Tysk kvalitet med tryghedsgaranti

Siden WOLF Garten introducerede Multi-Star® redskabssystem, har det vundet en lang række priser for sine innovative og praktiske løsninger omkring hus- og havearbejde.

Systemet er udviklet og fremstillet i Tyskland, hvilket altid har været en god garant for stærk og gedigen kvalitet i alle materialer, fremragende håndværk samt innovativ funktion og lækkert design.

Wolf Garten står dog kke bare inde for Multi-Star® med sit gode navn og rygte, men yder også en 10-års garanti mod materiale- og produktionsfejl.

Det giver dig en håndgribelig, hårdfør løsning, der får samtlige jobs i hus og have til at klikke.

WOLF-Garten Multi-Star® sælges i Danmark af førende faghandlere, i form af Kom-Plet Skov- og Havebutikker, Plantorama Havecentre og Bauhaus.

Find din nærmeste forhandler her

Læs mere om vores store sortiment inden for Wolf-Garten Multi-star® program

Få vejledning i det rigtige valg af plænetraktor

Læs også: Gentænk din græsplæne

WOLF Garten

Tekst  Lars Olrik / MTD

Foto  MTD