Jeg elsker at lave tv, men bliver nødt til at se i øjnene, at tiden nok er løbet fra den genre, jeg står for. Derfor har jeg med mit nye tiltag ’Claus Dalbys Haveklub’ startet min egen lille tv-kanal.

 

Grundideen er, at jeg hver uge publicerer en video, optaget og klippet af en professionel tv-fotograf, der også arbejder for de store landskanaler. Udsendelserne, der er på en halv snes minutter, er i stil med det, jeg lavede i gamle dage på tv,

Det er klart, at det er ret omkostningsrigt at producere et halv hundrede udsendelser om året, og derfor koster det også at være medlem af klubben. Nogle vil måske mene, at det er lidt kontroversielt, når jeg nu gennem en del år har blogget helt gratis. Her har jeg selv lavet videoer, dog i en kvalitet, som jeg ikke er stolt af. Derfor er der nu også lukket ned for dem.

Læs også: Claus Dalbys romantiske have

Klubben er kommet flot fra start

Jeg er blevet meget, meget positivt overrasket over de mange medlemmer, der nu er i klubben, blot fjorten dage efter, at jeg åbnede op for tilmeldinger. Mere end 600 har nu meldt sig ind, og før vi ser os om, er vi over 1000.

Jeg har arbejdet på haveklubprojektet i over et halvt år, og i går publicerede jeg så den første klubvideo, der handler om at få succes med såning og prikling. Jeg takker for den store, store respons på denne film, som I kan se en lille teaser til her:

Og hvad er så prisen?

Jo, hvis man vil tegne et basismedlemskab, koster det kr. 59,- per måned. Altså cirka det samme som et magasin. Der er ingen binding – og første måned er gratis. Det vil sige, at der først bliver trukket penge efter en måned; dog skal man huske at melde sig ud inden den 10.

Ud over basismedlemskabet tilbyder jeg desuden Sølv og Guld, og jeg kan fortælle, at næsten 400 personer fra hele Skandinavien nu har købt et Guldmedlemskab. Det skyldes helt sikkert, at en af de mange fordele her, er, at man en gang om året inviteres til et eksklusivt besøg i haven. Læs mere her.

Jeg vil gerne invitere jer ind i klubben, så I kan kigge jer lidt rundt. Her ligger en del gratis videoer, som I selvfølgelig er velkomne til at kigge på. Klik her

Læs også: Stilfuld forhave

Tekst  Claus Dalby

Foto  Claus Dalby