Forårsfrisk i boligen og i haven med Bellis

Bellis er en af de få planter du kan stille udendørs i mild frost OG indendørs i varmen

Her er en dejlig forårsbebuder, der med sine kompakte, fyldte blomster i røde, rosa og hvide farver passer perfekt til dit favorit farveunivers. Så med den fine hvide eller rosa blomst kan du bringe både fornyelse og friskhed til hjemmet.

Læs også: Mal de gamle krukker og få et nyt look

 

Brug Bellis udenfor

Bellis kan anvendes både ude og inde og er flerårig, så der er rig mulighed for at få det fulde udbytte af de forårsfriske potteplanter, når først de er anskaffet. Når det ikke længere fryser så meget, vil den elske at stå udenfor i forårssolen til glæde for husets beboere og gæster.

Lav fx en sød, lille velkomsthilsen med Bellis i kurv til at stille ved fordøren, eller arranger dem på et fad alene eller sammen med andre farveglade planter i matchende nuancer eller kontrastfarver til terrassen eller altanen. Resultatet bliver under alle omstændigheder frisk, frodigt og forårsagtigt.

Læs også: Vintergækker – de elskede forårsbebudere

Bellis i potter

Bellis på bordet

Du kan også bruge bellisplanten som borddekoration til forårets mange højtider og fester, eller lav et sødt forårsarrangement, der kan pynte på sofabordet, reolen eller i vindueskarmen.

Indenfor skal planten placeres lyst og solrigt og holdes fugtige, og om foråret skal de gødes 1-2 gange.

Bellis kan købes hos landsdækkende havecentre fra uge 10.

Planter er for længst blevet en del af boligindretningen. Derfor følger moderne potteplantegartnere også tidens trend og indflydelse på vores ønsker og behov nøje. Når du har brug for forår, kulør og glæde, er der hjælp at hente i havecentret

Læs også: Frostfotos fra en frisk morgen i marts

Bellis indendørs

Tekst  Floradania

Foto  Floradania