Dette er en sponsoreret artikel fra E Marker A/S

[email protected] Feed & Shine sikrer sunde roser

[email protected] Feed & Shine Roser er det bedste alternativ for at undgå de uønskede pesticider og svampemidler i haven

Revolutionerende bladgødning sikrer, at roserne holdes sunde og modstandsdygtige over for sygdomme.

Godt nyt for roserne og godt nyt for haveejere, der holder af roser. Nu kan haveejere igen glæde sig over en have prydet med de smukke og velduftende rosenbuske. Det sønderjyske firma E. Marker A/S i Bov ved Padborg har nemlig udviklet en helt unik bladgødning – [email protected] Feed & Shine Roser – der kan forhindre de mange sygdomme, som de forskellige rosenarter ofte udsættes for.

Alle der har roser i haven – og især prydroser – ved, at roser ofte bliver angrebet af alverdens dårligdomme og går ud for et godt ord. Nogle af sygdommene kan holdes lidt nede ved at gødske og vande optimalt – men for det meste skal der skrappere midler i brug i form af sprøjtning og kraftig beskæring.

E marker
 

Læs også: Tidlige krokus – mine yndlinge …

Nu er det slut med at sprøjte mod rosensygdomme

[email protected] Feed & Shine Roser sikrer sunde og modstandsdygtige roser, så det ikke længere er nødvendigt at sprøjte mod sygdommene.

[email protected] Feed & Shine Roser er en specialudviklet, mikronæringsgødning til alle typer roser. Ved at bruge gødningen én gang om ugen sikres, at roserne holdes sunde og stærke, så de kan modstå rosensygdomme som fx rust, meldug og stråleplet.

Bladgødningen fungerer som et ekstra tilskud, der sammen med organisk gødning sikrer, at roserne hele tiden trives optimalt. Udbringningen af bladgødningen skal ske på tørre blade og i tørvejr. Bladene sprøjtes til afdryp én gang om ugen fra april til september.

Problemer med sygdomme i egne roser var årsagen til at Carsten Marker, der er direktør for E. Marker A/S, gik i gang med at finde en løsning. Og det skulle vel at mærke være en løsning, der var naturlig og uden pesticider.

Emarker

Læs også: Plantekasser til chili og peberfrugter

Resultatet blev [email protected] Feed & Shine Roser, der blandt andet indeholder mikronæringsstoffer og naturlige planteolier. Bladgødningen er miljøvenlig og skånsom for både roser og natur.

Carsten Marker anbefaler desuden rosenejere, at anvende Osmo Plante Aktivator og Rhizobio, da de to produkter indeholder de gavnlige mykorrhiza-svampe. Derved opnås at få naturen til at styrke jordens mikrobiologi og give de sundeste roser.

[email protected] Feed & Shine Roser fås i en 750 ml sprayflaske klar til brug samt som koncentrat (500 ml og 5 liter).

[email protected] Feed & Shine Roser kan købes i bl.a. havecentre i Danmark.

Læs også: Claus Dalbys sommerblomster