Dette er en sponsoreret artikel fra E Marker A/S

GroGreen@ Feed & Shine sikrer sunde roser

GroGreen@ Feed & Shine Roser er det bedste alternativ for at undgå de uønskede pesticider og svampemidler i haven

Revolutionerende bladgødning sikrer, at roserne holdes sunde og modstandsdygtige over for sygdomme.

Godt nyt for roserne og godt nyt for haveejere, der holder af roser. Nu kan haveejere igen glæde sig over en have prydet med de smukke og velduftende rosenbuske. Det sønderjyske firma E. Marker A/S i Bov ved Padborg har nemlig udviklet en helt unik bladgødning – GroGreen@ Feed & Shine Roser – der kan forhindre de mange sygdomme, som de forskellige rosenarter ofte udsættes for.

Alle der har roser i haven – og især prydroser – ved, at roser ofte bliver angrebet af alverdens dårligdomme og går ud for et godt ord. Nogle af sygdommene kan holdes lidt nede ved at gødske og vande optimalt – men for det meste skal der skrappere midler i brug i form af sprøjtning og kraftig beskæring.

E marker
 

Læs også: 3 smukke blomsternyheder der kan forskønne dit forår

Nu er det slut med at sprøjte mod rosensygdomme

GroGreen@ Feed & Shine Roser sikrer sunde og modstandsdygtige roser, så det ikke længere er nødvendigt at sprøjte mod sygdommene.

GroGreen@ Feed & Shine Roser er en specialudviklet, mikronæringsgødning til alle typer roser. Ved at bruge gødningen én gang om ugen sikres, at roserne holdes sunde og stærke, så de kan modstå rosensygdomme som fx rust, meldug og stråleplet.

Bladgødningen fungerer som et ekstra tilskud, der sammen med organisk gødning sikrer, at roserne hele tiden trives optimalt. Udbringningen af bladgødningen skal ske på tørre blade og i tørvejr. Bladene sprøjtes til afdryp én gang om ugen fra april til september.

Problemer med sygdomme i egne roser var årsagen til at Carsten Marker, der er direktør for E. Marker A/S, gik i gang med at finde en løsning. Og det skulle vel at mærke være en løsning, der var naturlig og uden pesticider.

Emarker

Læs også: Dejlige duftende lathyrus

Resultatet blev GroGreen@ Feed & Shine Roser, der blandt andet indeholder mikronæringsstoffer og naturlige planteolier. Bladgødningen er miljøvenlig og skånsom for både roser og natur.

Carsten Marker anbefaler desuden rosenejere, at anvende Osmo Plante Aktivator og Rhizobio, da de to produkter indeholder de gavnlige mykorrhiza-svampe. Derved opnås at få naturen til at styrke jordens mikrobiologi og give de sundeste roser.

GroGreen@ Feed & Shine Roser fås i en 750 ml sprayflaske klar til brug samt som koncentrat (500 ml og 5 liter).

GroGreen@ Feed & Shine Roser kan købes i bl.a. havecentre i Danmark.

Læs også: Tulipaner der kommer igen år efter år