Dette er en sponsoreret artikel fra Fluenet.dk

Red nattesøvnen med et fluenet på vinduet

Bzzzz… bzzzz. Vi kender alle den enerverende lyd, der kan ødelægge enhver nats søvn. Og vi ved alle sammen, at der desværre kun skal en enkelt lille myg til at forpeste drømmeland, og at selvsamme myg er forsvundet i det øjeblik lyset bliver tændt og jagten sættes ind. Men sådan behøver det ikke være.

I dag findes der en lang række innovative og smukke fluenetsløsninger, der kan holde myg, fluer og andet kryb langt væk fra soveværelsevinduet. Og de hverken rasler eller generer øjet, ligesom disse fluenet selvfølgelig holder længe og er lette at rengøre.

Læs også: 7 geniale terrasser

Luft skal der til

På en varm sommeraften er det næsten for sent at åbne soveværelsesvinduet, efter at man har slukket lyset og er krøbet til køjs. Ligesom mørket ikke er en garanti for, at myggen ikke snuser sig frem til dit blod. Med et fluenet for vinduet, kan du lufte ud dag som nat og altid nyde en liflig vind udefra, uden at du skal frygte den velkendte summen. For mange vil det være den bedste investering i nattesøvn, de nogensinde har foretaget. Efter en god seng velsagtens.

Sidehængt

Hvilken løsning skal du vælge

Der findes løsninger til alle de typer vinduer, vi har i Danmark. På fluenet.dk kan du se, hvilke muligheder du har og hvordan du også kan få fleksibilitet i den løsning, du vælger. For mange er fx rullegardinsystemet ideelt fordi den aluminiumsrammen nærmest går i et med vinduesrammen og giver mulighed for at åbne alle vinduer i rammen. Ligesom det er let at køre op og ned efter behov. Men du finder også særlige løsninger til side- som tophængte vinduer samt drejekipvinduer hos virksomheden.

Insektsikring af hele huset

Bliver du også generet af fluer og myg andre steder i huset, så kan fluenet.dk også hjælpe dig med det. Fluenet.dk kører i hele det land- og brofaste land og kigger gerne forbi og rådgiver om mulige løsninger. Ganske uforpligtende. De måler også gerne op og sikrer siden en perfekt montering af det færdige produkt. Læs mere om OK Miljø A/S, der står bag fluenet.dk og book dit uforpligtende besøg her.

Læs også: Sådan er reglerne for snerydning