Dette er en sponsoreret artikel fra Fluenet.dk

Sådan holder du fluer og myg fra døren

Der er ikke noget som åbne døre og gennemtræk på en varm sommerdag. Men med åbenheden følger desværre ofte fluer, myg og andet kryb, som ender med at forstyrre aftenhyggestunder såvel som nødvendig nattesøvn. Men med elegante, skræddersyede fluenetsløsninger til dine døre og vinduer kan du komme problemet effektivt til livs.

I byer og på land kan fluer og myg invadere i løbet af et øjeblik, hvis du ikke er opmærksom. Og vi kan vel alle blive enige om, at hele livet på landet går fløjten, hvis resultatet af krybet er, at man lever i et hermetisk lukket hjem. Heldigvis er løsningen enkel: Fluenet.

Med fluenet kan du effektivt holde fluer, myg og andet kryb ude af huset, mens vinden og naturens skønne lyde stadig inviteres ind.

Fluenet rulledør

Hvor skal du sætte fluenet?

En forhandler som fluenet.dk anbefaler, at du sætter fluenet på de døre, som du ynder at have stående åbent eller bruger meget om sommeren. Hos fluenet.dk finder du fortsats-, skyde- såvel som rulledøre, så kan få en optimal og tilpasset løsning til din bolig, der ikke bare ser godt ud, men også gør det nemt at komme ind og ud af boligen.

Læs også: Find vej til belægningen i din nye indkørsel

Brug fx fortsatsdøre til hoved- eller bagdøren, skydedøre til udgangen til terrassen, eller vælg rulledøren, som fungerer som et lodret rullegardin og kan placeres på de fleste døråbninger. Tag et kig på de forskellige løsninger her. Virksomheden leverer også en række forskellige løsninger til vinduer, så nattesøvnen her er reddet.

Fortsatsdøre

Sådan får du den optimale løsning

For at få den bedste løsning anbefaler vi, at du rådgiver dig med et professionelt firma. Så er du ikke alene sikker på, at få den optimale løsning, du får den også i de rette mål og med de løsninger og lister, der gør, at den præsenterer sig flot.

Fluenet.dk kører i hele det land- og brofaste Danmark og kigger gerne forbi og rådgiver om mulige løsninger. Ganske uforpligtende. De måler også gerne op og sikrer siden en perfekt montering af det færdige produkt. Læs mere om OK Miljø A/S, der står bag fluenet.dk og book dit uforpligtende besøg her.

Læs også: Skal vores terrassedør udskiftes?