Dette er en sponsoreret artikel fra Fluenet.dk

Sådan slipper du for fluer ude som inde

Der findes næppe noget mere irriterende på en strålende sommerdag end en invasion af insekter. Mens fluerne kan drive én til vanvid og ødelægge fødevarer i løbet af dagen, så spolerer myggene glædeligt nattesøvnen. Men med fluenet på udvalgte vinduer og døre kan du helt slippe for summen indenfor. Og med en fluenetspavillon kan du faktisk også blive fri for krybet udenfor.

Bor du i byområder, så er lykken formodentlig gjort med et fluenet på soveværelsesvinduet, så du kan lufte ud for fulde gardiner og med lys i rummet, uden at myggene finder vej. Men bor du på landet, og er der landbrugsejendomme med dyrebesætninger i nærheden, så ved du, at historien er en anden. Du kan pakke dine madvarer nok så godt sammen og væk. Eller holde vinduerne og døre nok så lukkede. Der er fluer alle vegne alligevel.

Læs også: Markiser – skærm for både sol og regn

Den usynlige mur

Hos fluenet.dk er de specialiserede i fluenetsløsninger i en solid kvalitet med stærke og rengøringsvenligt fluenet. Alle leveret i smukke og stærke aluminiumsrammer i brun eller hvid, der falder så naturligt sammen med din nuværende dør- og vinduesløsning som muligt, når det gælder design og daglig brug.

Fluenet.dk har løsninger til alle typer vinduer og har en lang række løsninger, der sikrer, at hjemmet bag fluenet bliver så gnidningsfrit og enkelt som muligt. Med skydevinduer som døre, rullegardiner, rulledøre, forsatsvinduer og døre og meget mere, der sikrer, at du får den bedste løsning. Fordyb dig i deres site for at se mulige løsninger og brochurer.

Drejekip

Sid uforstyrret, når du er ude

Er du meget generet af fluer inde, så er problemet sikkert ikke mindre, når du sidder ude. Som en af de få herhjemme forhandler fluenet.dk også en lang række fluenetspavilloner, der kan blive din genvej til fred, når du sidder i yndlingskrogen. De fås i et væld af størrelser og faconer, så du får den bedst mulige indramning af din udendørsplads, og så er de lige til at stille op. Se her, for at få indblik i de mange udendørsløsninger.

Læs også: 7 geniale terrasser

Skræddersyet løsning

Fluenet.dk har mange års erfaring med at rådgive og vejlede, når det kommer til at sikre en insektfri virksomhed og et insektfrit hjem. For det handler ikke nødvendigvis om net alle steder, eller om den samme type løsning overalt. Men rette løsning, til rette sted. Er du interesseret i at få insektsikret dit hjem, kører firmaet gerne ud med vareprøver i vognen, så du kan få et indblik i og rådgivning om dine muligheder. Bestil et gratis og uforpligtende besøg her.

Læs også: Sådan slipper du af med bladlus i haven