Dette er en sponsoreret artikel fra Borup Kemi

Fjern udendørs skidt og snavs effektivt

Fjern skidt og snavs effektivt

Borup Afrenser er et effektivt rengørings- og desinfektionsmiddel, der anvendes til at fjerne skidt og snavs på faste underlag udendørs, som eks. tagplader, sokler og kældertrapper samt bund og sider på swimmingpools.

Påføres med pensel, børste, vandkande med bruser eller spredebom. Kan også bruges i højtryksspuler eller havesprøjte.

Produktet virker bedst på fugtige overflader, hvorfor man bør vande overfladen først med rent vand.

  Afrenser

Fremgangsmåde

Påfør Borup Afrenser og lad det virke i 2-4 dage, hvorefter overfladen børstes eller skrubbes med en stiv børste og rent vand.

Vi anbefaler, at man bruger Borup Afrenser ved mindst 5 grader for at få den bedste effekt.

Rengjort og tørt træværk kan evt. efterbehandles med træbeskyttelse eller lignende.

Tip

Borup Afrenser anvendes til utallige formål herunder rensning og rengøring af f.eks. træværk, hegn, tagplader, murværk, fliser, sokler og kældertrapper. Har ingen blegende effekt, hvorfor det kan anvendes på næsten alle typer underlag.

Vil du have flere gode råd fra Borup Kemi, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få samtidig Kemi-guiden med 150 gode råd – ganske gratis!

Du kan tilmelde dig her

Borup Kemi

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandlen samt en af de store leverandører til DIY-markedet. Produktionen i Borup omfatter både flydende -og pulverprodukter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller sortimentet mere end 3.000 forskellige varianter. Gennemsnitligt står der altid 3 produkter fra Borup i en dansk husholdning.