Dette er en sponsoreret artikel fra Bayer Garden

Slip for ukrudt i haven i hele sommersæsonen

En hurtig genvej til en ukrudtsfri sommer på terrassen. Det lyder som en drøm for enhver haveejer. Og drømmen kan blive til virkelighed med et langtidsvirkende ukrudtsmiddel.

Når foråret kommer, begynder vi igen at drømme om sommer og solskinsdage, hvor vi sidder på terrassen og slapper af, mens vi venter på, at maden bliver færdig på grillen. For andre handler de tanker, der dukker op, snarere om alt det ukrudt, der atter skal bekæmpes, når solen igen står højt på himlen. Så er der en genvej til at bekæmpe ukrudtet, er de fleste af os mere end villige til at gå den vej.

 

Bayer Garden have

Bekæmp ukrudtet effektivt en gang om året

Genvejen hedder Keeper L. Det er en langtidsvirkende ukrudtsbekæmpelse, der består af to aktive stoffer. Det ene slår ikke bare planten ihjel, men også roden. Det andet lægger sig som en usynlig barriere på overfladen, der forhindrer nyt ukrudt i at spire frem i de næste tre-fire måneder.

Læs også: Umage uderum

Keeper L er velegnet til alle udyrkede eller flisebelagte arealer som terrasser og indkørsler, og det er det eneste ukrudtsmiddel med langtidseffekt.

– Oversat til danske forhold betyder det, at hvis man bruger Keeper L i begyndelsen af sæsonen – allerbedst i maj – så kan man faktisk nøjes med at bekæmpe ukrudtet en gang om året, fortæller Sara Duckert, der er product manager hos Bayer Garden, der producerer ukrudtsmidlet.

Bayer Garden ukrudt have

Spar tid, penge og ukrudtsmiddel

Med Keeper L sparer man altså både tid og penge, fordi man kun skal bruge ukrudtsmidlet en gang om året og derfor ikke bruger så store mængder. Andre traditionelle ukrudtsmidler ville man skulle bruge op til otte gange om året for at opnå den samme effekt.

Læs også: Sådan fjerner du skvalderkål i haven

Når ukrudtsmidlet er tørret ind, kan børn og husdyr frit færdes på det behandlede område. Man bør dog undgå at bruge for eksempel en rive på overfladen, for så bryder man den dannede barriere, og så er der igen fri adgang for ukrudtet.

Plantebeskyttelsesmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse.