Dette er en sponsoreret artikel fra Ifö

Få inspiration til dit komplette badeværelse

Ingen badeværelser er ens. De er forskellige i størrelse, indretning og måden vi anvender dem på

Derfor giver Ifö dig også mange muligheder for at vælge de løsninger, der passer bedst til dine ønsker – hvad enten det drejer sig om toilet, brus eller møbler.

Formet af Skandinavien

Udover fleksibiliteten er det store fællestræk blandt Ifös produkter, at de er designet i høj kvalitet med inspiration i den skandinaviske natur af den danske designer Knud Holscher. Ifös produkter er skabt til at holde længe og spare dig tid på det du ikke gider – nemlig rengøringen. Og så vil du blive overrasket over de innovative løsninger, som er bygget ind i produkterne.

Find inspiration til dit komplette badeværelse på www.ifo.dk

Find inspiration til dit komplette badeværelse på www.ifo.dk

Møbler

Hvis badeværelser er forskellige, så er det ingenting i forhold til mennesker og deres smag. Derfor får du også en masse valgmuligheder med møbelserien Ifö Sense – den mest fleksible serie til dato fra Ifö. Det gør også, at du kan få dit badeværelse, præcis som du vil.

Ifö Sense møblerne giver dig altså masser af muligheder til din indretning. Vælg mellem mange farver og bliv overrasket af de spændende og innovative finesser, som møblerne gemmer på.

Brus

Vi skandinaver sætter pris på det enkle og det rene. Derfor er Ifö Space bruseløsning er en af vores mest populære løsninger.

Det er enkelt at montere, finjustere og holde rent. Det er også nemt at finde den rette plads i badeværelset, da det fås i mange størrelser og former, og dørene slutter tæt uanset vinkel. Ifö Space har mange fordele, som måske ikke ses ved første blik, men som gør livet så meget nemmere.

Se spændende løsninger fra Ifö Space lige her

Toilet

Ifö Spira Art toilettet er smukt design og funktion på samme tid. Den skandinaviske natur er en tydelig inspirationskilde – for ingen andre steder i verden er kontrasterne så store som her. Fra lys til mørke. Fra bidende koldt til stegende hedt.

Dette gav inspiration til designeren Knud Holscher og måske mest af alt kontrasten mellem blødt og hårdt, som er så karakteristisk for Skandinavien.

Men form er ingenting uden funktion. Derfor har den nye porcelænsserie også en hel række forbedringer: Skyllekanten er fjernet på toiletterne, det vandbasparende skyl er videreudviklet og tiden det tager at fylde cisternen er forkortet.

Bliv inspireret og læse mere om Ifö Spira Art serien lige her

Find inspiration til dit komplette badeværelse på www.ifo.dk

Find inspiration til dit komplette badeværelse på www.ifo.dk

Læs også: Stilrene brusedøre gør det nemmere at skabe et helt nyt badeværelse