Dette er en sponsoreret artikel fra VVS Mester

Læs dette inden du renoverer badeværelse

Hvis du skal i gang med at renovere badeværelse, er det værd at bruge lidt tid på at tænke design. De valg, du træffer nu, skal du nemlig leve med i mange år.

Generelt kan det anbefales at tænke lyst, når det gælder badeværelset. Lyse farver – gerne helt hvidt – er altid god stil og tiltaler mange mennesker. De fleste af os vil nemlig gerne opleve et badeværelse som rent, sterilt og luftigt, og her virker lyse farver bedst.

Og så er hvidt/lyst bare mere tidløst. Ja, du kender helt sikkert oplevelsen af at træde ind i et grønt eller brunt badeværelse fra 70’erne. Det er en rejse tilbage i tiden.

Læs også: 12 vandtætte gadgets, der kan bruges i vådrum

Lær af 70’erne

Pas på modefarver og smarte mønstre. De ser måske tjekkede ud i boligmagasinerne, men moden har det med at skifte. Og det, der er in lige nu, er helt sikkert håbløst gammeldags om få år.

Tænk derfor i lyse og neutrale farver til badeværelset. Særligt saniteten – håndvask, toilet, badekar – bør holdes i hvidt. Det er hævet over modens pendulsving. Hvis du gerne vil sætte farver på, kan du bruge badeværelsets løse inventar og andre genstande til det. Håndklæder, bruseforhæng, toiletsæde mv. i farver kan give dig det farvespil, du ønsker. Fordelen er, at disse ting let kan udskiftes igen.

Advertorial_pic2

Advertorial_pic3

Advertorial_pic4

Hold stilen

Dine valg bør have en rød tråd. Hvis du fx vælger blanke fliser, virker blanke armaturer mest naturlige. Og skarptskårne, enkle fliser lægger op til en minimalistisk stil med få, velvalgte elementer i rummet. Det er netop sammenhængen og totalindtrykket, der afgør, om dit nye badeværelse virker vellykket eller ej.

Investér i en designer

Når man tænker på, hvad det koster at renovere badeværelse – og hvor længe, man skal leve med det – kan det være en god investering at tage en professionel baddesigner med på råd. Det koster få procent ud af den samlede pris og sikrer, at pengene bliver brugt helt rigtigt.

Den landsdækkende kæde VVS Mester tilbyder professionel designhjælp. Med BadArkitekten får du en erfaren designers oplæg til et badeværelse, hvor materialer, farver og indretning går op i en smuk enhed. Og det er billigere, end du tror. Klik her og læs mere om, hvad BadArkitekten kan gøre for dit nye badeværelse.

Advertorial_pic5

Læs også: Hvordan fjerner jeg kalk og røde fuger?


Tekst  VVS Mester

Foto  VVS Mester