Dette er en sponsoreret artikel fra Garant

Luksuriøs stemning på dit badeværelse

Kunderne vil se et stort udvalg og have sikkerhed for, at den løsning, de vælger, kan holde i mange år fremover. Så kort beskriver produktchef hos Garant Erik Vangsgaard opskriften på kædens succes med salg af fliser til dit badeværelse.

En tur rundt blandt de hundredvis af forskellige formater og farver af badeværelsesfliser hos Garant bekræfter, at der her er noget for enhver smag og pengepung. Specielt de store formater, hvor en flise måler 60 x 120 cm, eller mere, er populære. Udvalget byder på et bredt spektrum af farver og overflader. Uanset, om du er til metallook, natursten, mosaik eller traditionelle hvide til dit badeværelse, findes de her.

Læs også: Træk den skandinaviske natur ind i dit badeværelse

Direkte fra fabrikken til dit badeværelse

I takt med et stigende salg er udvalget vokset tilsvarende. Som en del af Danmarks største kæde af gulv- og gardinbutikker har Garant adgang til indkøb af badeværelsesfliser hos førende italienske leverandører. De lækre italienske specialiteter ikke kun er for de største pengepunge, men også tilgængelige for ”almindelige” mennesker. Garant har nemlig været i stand til at fastholde en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

badeværelse

Efterspørgsel på den rigtige løsning

På spørgsmålet om kunderne ofte går efter de billigere modeller, svarer Erik Vangsgaard;

– ”Vi har mange billige fliser, men sjovt nok oplever vi, at kunderne går mere efter ”det rigtige” og ikke skæver så meget til prisen. Som en af mine kunder udtrykte det, ”så skal vi se på de her fliser de næste 10 år”.

Set i dét perspektiv, giver det jo god mening at gå efter det, man synes bedst om, og som passer bedst til det, rummet skal bruges til. Ofte er det jo heller ikke det store antal kvadratmeter der er tale om, så for de flestes vedkommende er det indenfor rimelig rækkevidde.”

Der er altså derfor større fokus på at få lavet den helt rigtige løsning, der passer til den enkelte – og ikke så meget et kompromis om prisen.

Læs også: Små badeværelser kan også gøres rummelige

Gør-det-selv eller få-det-gjort

Efterhånden er omfanget af de opgaver gør-det-selv-folket kaster sig over også nået til at omfatte opsætning af fliser i badet. Det stiller naturligvis krav om kendskab til, hvordan arbejdet udføres korrekt og hvilke regler, der skal overholdes i vådrum.

– ”Vi har dagligt gør-det-selv-kunder, som vi vejleder og hjælper godt på vej”, fortæller Erik Vangsgaard.

For dem, der ikke selv har tid og lyst til at gå i gang med et sådant projekt, tilbyder Garant at stå for montagen. Garant tilbyder et gratis og uforpligtende besøg af gulvbussen hos kunden, hvor opgaven skal løses, og laver efterfølgende et tilbud på den samlede opgave, som omfatter både materialer og arbejdsløn. På den måde er man sikret, at det er én og samme leverandør, hvis der skulle opstå reklamationssager.

– ”Vi er meget tro mod vores koncept, der siger vi skal levere kvalitetsløsninger håndteret af fagfolk”, fortæller Erik Vangsgaard.

badeværelse

Lån af specialværktøj

Til dem, der har mod på at kaste sig ud i et gør-det- selv-projekt tilbyder Garant leje af både fliseskærer og niveleringsværktøj. Fliseskæreren klarer både almindelige klinker og mosaikker. Niveleringssystemet er helt unikt, og benyttes af både professionelle og gør-det-selv-folk. Det er med til at sikre et godt resultat.

Læs også: Flydende luksus på flodbådsferie i Frankrig

Du kan læse mere om fliser på garant.nu eller besøge din lokale Garantbutik og se produkterne live.