Dette er en sponsoreret artikel fra Ifö

Nu er det endnu nemmere at vælge møbler til dit badeværelse

En ny møbelserie til dit badeværelse præsenterer et hav af valgmuligheder i ren og skandinavisk stil

Hvad kendetegner et godt badeværelse? Det kan se ud på mange forskellige måder, men hos Ifö synes vi, at det skal have en fredfyldt atmosfære. Det hjælper vores stilfulde og tidløse design med. Afdæmpede farver og smukke træsorter skal øge følelsen af eksklusivitet. Og de altid vægmonterede møbler skal gøre badeværelset lettere at rengøre og lade et smukt gulv komme til sin ret.

Elegant håndvask

Elegant og tynd håndvask giver et moderne og stilrent badeværelse

Stilren LED belysning

Stilrent LED-belysning – både indvendigt og udvendigt

Ifö Sense har en komplet møbelserie med bl.a. underskabe, overskabe og højskabe i 5 moderne, skandinaviske farver. Kodeordet er fleksibilitet – fx fås underskabene i hele ni forskellige varianter og 5 forskellige farver, der kan kombineres frit med de matchende overskabe og højskabe samt med både store og små Ifö håndvaske. Sense-skabene fremstilles alle med praktiske soft-close-lukkende skuffer.

5 rene skandinaviske farver

Vælg mellem 5 rene skandinaviske farver – og få et badeværelse, der matcher din stil.

Ifö giver dig med andre ord frie hænder til at indrette dig, som du har lyst. Du har også i helt bogstavelig forstand frie hænder, fordi skabene kan leveres med den nye push open-teknik, hvor et blødt tryk er nok til at åbne skabene.

Og du vil blive overrasket over mulighederne, der gemmer sig bag lågerne, når du ser vores intelligente opbevaringsmuligheder. Du vil blive overrasket over, hvor meget der kan opbevares på minimal plads – og stadig se eksklusivt ud.

  

Intelligent opbevaring – praktiske løsninger giver optimal udnyttelse af pladsen.

Alle Sense-skabene er UV-lakerede og fremstillet af fugtbestandigt materiale, der er specielt tilpasset til badeværelsesmiljøer. Møblerne kommer færdigsamlet fra fabrikken, også skuffer og låger. De skal blot hænges på de medfølgende vægskinner, som er nemme og hurtige at montere og justere på væggen.

Alt er samlet på forhånd

Samlet på forhånd – testet af Ifö og klar til montering. Nemt og hurtigt.

Læs mere: Se de smukkeste nuancer til badeværelset lige nu

Ifö – Inspireret af Skandinavien

Med udgangspunkt i den skandinaviske naturs vilde kontraster og smukke farver, har arkitekt og designer Knud Holscher skabt et tidløst og funktionelt design til badeværelset for Ifö.

Ifö har siden 1887 produceret porcelæn i Sverige og lavet badeværelsestilbehør i over 70 år, og er i dag førende inden for deres felt.