Dette er en sponsoreret artikel fra Oras A/S

Så er vandhanen en ren fornøjelse!

Berøringsfri armaturer fra Oras

De smukke berøringsfrie armaturer fra Oras gør det ikke kun nemt for små og store at få vasket hænderne, de sparer også på vandet og betyder mindre rengøring, fordi ingen mere behøver at røre vandhanen for at åbne. Det er bare at stikke hænderne under og vupti.

Vi har længe set de berøringsfrie armaturer i biografen, på cafeen og i stormagasiner. Ja, selv vores små poder har i institutionerne for længst vænnet sig til bare at stikke hænderne frem og mærke det tempererede vand strømme over hænderne. Og nu er turen kommet til privaten.

Unknown-1

Berøringsfri rykker hjem i privaten

Det finske firma, Oras, har været pionerer, når det kommer til berøringsfrie armaturer. De har arbejdet med teknologien siden 90erne. I dag leverer de deres berøringsfrie armaturer med langtidsholdbare batterier, ligesom deres armaturer ikke kræver særlig rørføring eller kompliceret installation. Derfor er disse armaturer mere end nogensinde klar til at tage plads i og skabe komfort i det moderne, private hjem.

De berøringsfrie armaturer er bl.a. perfekte til badeværelset, hvor de skaber bedre hygiejne, mindre vandspild og kræver mindre rengøring. Og selv om vandtemperaturen kan justeres på vandhanen, så er det sjældent nødvendigt, fordi tempereret vand er ideelt til de fleste formål her.

Dobbeltfunktion til køkkenet

Men hvad, når du står i køkkenet og har fingrene fulde af fars? Det har Oras selvfølgelig også tænkt på og kommer med flotte, forkromede blandingsbatterier i dristigt design. Til forskel fra badeværelsets armaturer, kan du bruge køkkenarmaturerne berøringsfrit såvel som ved berøring. Det betyder, at det bliver lige så nemt at få skyllet hænderne uden at svine armaturet til, som at fylde en kande med iskoldt vand, når du har brug for det. Mere praktisk bliver det ikke!

Unknown-2

Et berøringsfrit armatur er ikke bare smukt og praktisk, det skaber også nogle fordele, der er til at tage at føle på. Du får:

– Lettere betjening

– Bedre hygiejne

– Mindre vandspild

– Mindre rengøring

Oras giver 5 års garanti på alle sliddele. 6V’s batteriet i armaturet skal skiftes ca. hver 4. år. Se det store udvalg af berøringsfri armaturer, bl.a. designet af Alessi på www.oras.com.

Oras forhandles af VVS-installatører og byggemarkeder.

Tekst  Jamina Bæk

Foto  Oras A/S