Dette er en sponsoreret artikel fra Ifö/Geberit

Stilrene brusedøre gør det nemmere at skabe et helt nyt badeværelse

Med inspiration fra skandinavernes ønsker om enkelthed og funktionalitet lancerer Geberit sin nye, stilrene brusedørsserie Ifö Space.

Der er lagt vægt på den skandinaviske tradition for form og funktion og med enkelthed som det centrale fokus har designeren Ian Randle udviklet fire nye brusedøre i serien Ifö Space, som kan kombineres på en lang række forskellige måder.

”Med den nye serie af brusedøre vil vi gøre det endnu nemmere for alle at skabe det badeværelse, de drømmer om. Uanset hvordan badeværelset ser ud, og hvor fingernem man er. De nye brusedøre er ikke bare flotte, de er også virkelig enkle at montere”, siger Per Holleufer, der er produktansvarlig hos Geberit. ”Man monterer vægprofilen på væggen, trykker glasdøren fast og finjusterer alt efter behov. Til slut trykker man den røde låseanordning – Quick installation – ned, og så er det klar.”

badeværelse ifö

Design, der passer til ethvert badeværelse

Det stilrene design, innovative konstruktion og brede udvalg af modeller og udformninger gør det nemt at finde en model, der passer til ethvert badeværelse. Ydermere er brusedørene fremstillet med trinløse justeringsmuligheder, hvilket gør det nemmere at få et perfekt resultat.

Brusedørsserien fås som både lige og buede modeller, med håndtagsprofil eller knopgreb samt i forskellige højder og størrelser. Brusedørene er fremstillet i 6 mm hærdet sikkerhedsglas i varianterne klart, helfrostet eller halvfrostet glas med justerbare profiler, der er hvidlakerede eller i mat aluminium.

Se den flotte serie af brusedøre på ifo.dk.