Dette er en sponsoreret artikel fra Ifö

Træk den skandinaviske natur ind i dit badeværelse

Formet af Skandinavien

Det er den skandinaviske natur, der har inspireret designer Knud Holscher til hans badeværelsesserie, designet for Ifö. Ingen andre steder i verden er kontrasterne så store som i Skandinavien. Fra lange lyse sommerdage til korte og mørke tider. Fra bidende kolde vinterdage til stegende hede sommerdage – og måske mest af alt i mødet mellem det bløde og det hårde, der skaber en kontrast mellem det dramatiske og rolige.

Form er ingenting uden funktion

De to nye badeværelsesserier Spira Art og Sense har også en del funktionelle forbedringer. Skyllekanten er fjernet på toiletterne, det vandbesparende skyl er videreudviklet og tiden det tager at fylde cisternen med vand er yderligere forkortet. En ting har dog ikke forandret sig: den høje kvalitet der sikrer, at produkterne holder sig smukke i mange år.

Spira Art – velkommen til det moderne skandinaviske baderum

Vi skandinaver kan lide ting som er smukke, men vi kræver også funktionalitet. Det nye Ifö Spira Art toilet fremstilles helt uden skyllekant, hvilket gør det til et af markedets mest rengøringsvenlige og hygiejniske toiletter.

badeværelse

Cisternearmaturet er et kompakt og driftssikkert armatur til dit badeværelse, som ikke påvirkes af det hårde danske vand. Ydermere er toilettet designet, så det sparer på vandet. Takket være en ny påfyldningsventil mindskes vandforbruget med cirka en halv liter vand hver gang, der trækkes ud, uden at effekten bliver mindre.

Læs om fordelene ved et Ifö Spira Art toilet her.

Rent design på dit badeværelse

Hvordan beskriver man skandinavisk design med ét ord? Rent, måske. Ifö Spira Art håndvasken har enkle, rene linjer samt bløde former fortil, hvor du kommer i berøring med produktet. Designet kan også lette rengøringen, da de mange glatte overflader ikke kun skaber et harmonisk indtryk – det gør også håndvasken nem at holde ren, da der ikke er nogen hjørner, hvor smuds kan samles.

Spira Art håndvaskene er fremstillet med den kendte Ifö Clean glasur som standard, der forsegler de mikroskopiske porer, som findes på almindeligt glaseret porcelæn. Dermed bliver overfladen meget nemmere at renholde.

Her kan du læse mere om Ifö Spira Art håndvasken.

badeværelse

Ifö Sense møbelpakke. Hurtigt, enkelt og smagfuldt

Design og funktion går op i en højere enhed i Ifö Sense møbelserien. De færdige møbelpakker til dit badeværelse fås i flere farver, så det passer ind i nutidens tendenser. Møbelpakken passer både til store og små badeværelser takket været den mindre dybde, der blot er 366 mm.

Og så passer Sense og Spira Art serierne rigtig godt sammen i kombination. Møbelpakken med Spira Art håndvasken udstråler klasse og lethed.

badeværelse

Ifö Sense møbelpakken er af høj kvalitet. Underskab og skuffefront er fremstillet i fugtsikre MDF-plader, som er UV-lakeret. Håndvasken har den rengøringsvenlige Ifö Clean glasur, og rummelige flader til at sætte dine toiletsager på.

Har du brug for ekstra opbevaring følger der også høj- og halvhøjskabe med i Ifö Sense serien.

Skabene har en vendbar, blødtlukkende før og justerbare ophængningsbeslag. Og de er også fremstillet i en kvalitet, der er særligt egnet til badeværelsesmiljøet.

Bliv inspireret af Ifö Sense og andre Ifö møbelpakker her.

badeværelse

Med Ifö Spira Art og Ifö Sense trækker du den skandinaviske natur ind i dit badeværelse – og beholder den i mange år fremover.

Ifö har fremstillet porcelæn i snart 130 år, porcelæn til badeværelser i 80 år og er kendt for kvalitetsprodukter til baderummet. Med serierne Spira Art og Sense præsenterer Ifö nye løsninger til det moderne skandinaviske baderum.

Læs også: Hvilke planter stortrives i dit badeværelse?