Den ledningsløse lampe du ikke kan leve uden

Der er intet mere irriterende end ledninger, der ligger rundt omkring i husets rum. Heldigvis er der kommet en ny ledningsfri lampe, med karakteristika, der ikke er til at modstå.

Sammen med den flotte lampe, du har stående i stuen følger der sikkert en lang og irriterende ledning med. Ofte ligger og roder de, og ødelægger indretningen i dit hjem.

Men hvis du skal have en lampe, der oplyser dit hjem, men stadig ser luksuriøs ud, og er ledningsfri, har vi her en oplagt løsning.

Læs også: Det her skal du altid se efter når du køber elpærer

Lang levetid

En af de store udfordringer for mobile ledningsløse bordlamper er hvor lang tid lampen kan lyse uden strøm. Bordlampen Moments fra Imagilights er i sin helt egen liga med op til 76 timer på én ladning. Du skal blot oplade den en gang i mellem på den meget praktiske lade-dock, som medfølger. Det skriver Livingoodies i en pressemeddelelse.

Lampen der kan bruges flere steder

Moments lampen er helt uundværlig, når du først har den hjemme.  Lampen kan bruges til alle formål såsom spisebordet indenfor, natbordet, på gulvet, ved grillen, til båden, til campingvognen, i sommerhuset. Og sidst men ikke mindst kan du bruge den udenfor på spisebordet eller loungebordet…ja alle steder fordi den er vandtæt.

Læs også: Det her skal du altid se efter når du køber elpærer

Kan fjernstyres

Lampen er forarbejdet i aluminium og er 10 cm i diameter og 23 cm høj og fås i mange farver både på stellet og skærmen. Om du har én Moments lampe eller 5, kan de alle betjenes med remote controllen, som også følger med.

Prisen for denne unikke lampe er DKK 2.290,- inkl. lader og remote og fås hos Livingoodies.

Tekst  Nicole Hardt

Foto  Livingoodies