Ny designstage fra Kähler lanceres i efteråret

I efteråret 2017 præsenterer Kähler en helt ny designstage i keramik

– som med et blødt og stilrent formsprog udfordrer både fantasi, funktion og materiale.

Nellemann kombinerer en klassisk, toarmet lysestage med en smal, minimalistisk vase og har en organisk kvalitet i sit design, der appellerer til, at man skaber sine egne fantasifulde, cirkulære eller slyngende dekorationer. Nellemann koster DKK 299,95 og fås med fem forskellige, farvede glasurer: Snehvid, isgrå, blomme, nøddebrun & mørkeblå. Den kan købes på www.kahlerdesign.com samt i butikker landet over fra slut september 2017.

Med et unikt formsprog, der kombinerer et arkitektonisk designudtryk med bløde linjer, er Nellemann Kählers nye bud på et utraditionelt designobjekt i keramik, der på én gang både er en lysestage og en vase.

Læs også: Design med paller

Balanceret elegance

Nellemann er inspireret af nogle af geometriens stærkeste modsætningsforhold og leger med balancen mellem det lineære og cirkulære. Det organiske og slanke formsprog gør udtrykket på én gang stærkt og skrøbeligt, og det er denne sidestilling af de diametrale kvaliteter, der gør designet spændende og anderledes.

De slanke, afrundede holdere til både lys og blomster er forbundet af den åbne, blødt svungne bue, der i design såvel som funktion skaber forbindelse og balance mellem de lodrette cylindre. Næsten umærkeligt giver den elegante bro stabilitet til designets to fokuspunkter og skaber en fornemmelse af åbenhed – ikke blot visuelt, men også i de mange individuelle kombinationsmuligheder, stagens diversitet indbyder til.

Læs også: Pas godt på dit læder

Designstage med dybde

Nellemann er designet i keramik og er dekoreret med en let transparent glasur i fem forskellige farver, som lader materialets kvaliteter skinne igennem glasurens blanke overflade. Fornemmelsen af en organisk og fantasifuld dybde går på denne måde igen i både formgivning og teknik og giver designet sit helt særlige udtryk.

Designstage fra Kähler set oppefra

Varianter og priser

Nellemann fås i farverne snehvid, isgrå, blomme, nøddebrun og mørkeblå. Hver stage måler 14 cm i højden og 21 cm i bredden og koster DKK 299,95. Alle priser er vejledende udsalgspris.

Forhandlere

Forhandles over hele landet i designbutikker, stormagasiner og i butikskæder som Magasin, Imerco og Bahne fra slut september 2017 samt i Kählers egne flagship stores i Næstved og Aarhus og via webshoppen på www.kahlerdesign.com

Læs også: Designklassikere