Dette er en sponsoreret artikel fra HWAM

Skru op for din brændeovn med mobilen

Dansk verdensnyhed indenfor brændeovne gør det muligt at skrue op og ned for varme fra brændeovn med mobiltelefon eller tablet. Det giver miljøvenlig forbrænding og markant mindre brændeforbrug. Teknikken er så banebrydende, at Dansk Industri har valgt Hwam Autopilot IHS som digital frontløber og hædret teknikken med DI Prisen 2016.

”Med Hwam Autopilot IHS kan man for første gang regulere temperaturniveau i rum med brændeovn direkte fra telefon eller tablet. Brændeovnen bliver på den måde sidestillet med et varmeapparat, hvor det er nemt at regulere temperatur i rummet. Det er et markant skridt videre end alle eksisterende fjernbetjeningssystemer, hvor man bare følger forbrændingen og skal hen til ovnen for at forsøge at regulere varmen,” fortæller en stolt Stefan Hvam Pedersen, administrerende direktør i Hwam A/S.

”Den nye teknik giver brugeren en fantastisk komfort, fordi rummet hverken bliver for koldt eller for varmt. Heller ikke, hvis man lige har sin opmærksomhed i en god bog eller på en spændende fodboldkamp. Samtidig kan man glæde sig over at fyre på den dokumenteret mest miljøvenlige måde. Metoden gør, at man sparer op til 50 procent af sit brænde, fordi det udnyttes bedre. Det giver renere luft i både hus og kvarter,” fortsætter han.

Læs også: Brændeovne i nyt design

brændeovn

Luftstrøm styres trådløst, så krav overholdes

Den ny app kobles trådløst på en rumtemperaturmåler og en elektronisk regulering af luftstrømmen inde i brændeovnen. Derefter holder ovnen rummet i den ønskede temperatur.

Brændeovnen kan tidsindstilles til fast nattesænkning af temperaturen, så den automatisk skruer ned for luftstrømmen. Det giver en exceptionel forlængelse af forbrændingen på en så miljøvenlig måde, at de nye krav til nattefyring i brændeovn overholdes. Det er ikke muligt med andre eksisterende ovne og systemer.

Samtidig husker appen, at man ikke ønsker at blive mindet om at lægge ny brænde på efter et bestemt tidspunkt.

Læs også: Styr dit varmeanlæg fra mobilen

Dansk håndværk i mere end 40 år

Hwam er en dansk, familieejet virksomhed, der i over 40 år har produceret brændeovne på højteknologisk produktionsanlæg i Hørning ved Aarhus.

Fakta om Hwam Autopilot IHS

  • Giver en jævn temperatur i rummet og styres over mobil eller tablet
  • Den mest miljøvenlige måde at fyre i brændeovn
  • Sparer op til 50 procent af udgifterne til brænde
  • Gør det nemt at fyre
  • Mulighed for automatisk nattesænkning, hvor ilden dæmpes og varmen forlænges som gløder på en så miljøvenlig måde, at lovkrav til nattefyring overholdes
  • Giver én fjernbetjening mindre på sofabordet
  • IHS står for Intelligent Heat System 

Pris: 4995 kr. inklusiv trådløs rumtemperaturføler med lys- og lydalarm for påfyldning af brænde, app download via IOS og Google Android og løbende opdateringer.

Hwam Autopilot IHS skal bestilles med ovnen, da den ikke kan eftermonteres. 

hwam brændeovn