Dette er en sponsoreret artikel fra Nordic Systems

Flot og markant førstehåndsindtryk med ny garageport

Hænger din gamle garageport i hængslerne eller er kanten blevet træt og ’ulden’ som resultat af vejr og vind, så er der masser af praktiske som økonomiske fordele at høste ved at skifte til en ny port med automatisk hejs.

Indkørsel og garageport udgør en stor del af husets førstehåndsudtryk. Det er det første, der byder gæsterne velkommen og en ny port er enestående mulighed for at sætte et flot præg på huset. Et præg, som skaber glæde her og nu, ligesom det uden tvivl øger boligens værdi.

Hos Nordic Systems er det muligt at skræddersy en løsning i materialer, struktur, farve og størrelse passer perfekt til boligen og i materialer, der praktisk taget gør vedligeholdelse overflødig. ”Vi sætter en ære i at have en høj kvalitet i vores løsninger, og arbejder tæt med vores kunder fra den indledende samtale til porten er monteret og funktionsdygtig,” fortæller Laimonas fra Nordic Systems. ”En port er jo ikke bare en garageport, ved at vælge den rette løsning, kan man tilføre vigtig brugsværdi til boligen.”

NS2

Isolering åbner muligheder

Det er de færreste, der har lyst til at opbevare ting eller arbejde i en kold og fugtig garage. Derfor er alle garageporte fra Nordic Systems isolerede, ligesom det er muligt at udstyre dem med en dør, så ind- og udgang betyder et minimalt varmetab. ”Vi har arbejdet med professionelle løsninger i mange år, og den kvalitet, der er påkrævet her, har vi ikke set grund til at slække på,” fortæller Laimonas om virksomhedens mange unikke løsninger.

Læs også: Byg din carport eller garage uden papirbøvl

En automatisk port vil også betyde nye tider for mange boligejere, der måske ikke altid har orket at stige ud og ind, for at køre bilen ind. Alle porte fra Nordic Systems har ikke blot automatisk hejs, de kan også styres med smartphone, uanset om man sidder på kontoret eller holder lige foran. Dermed er der ingen undskyldning for at undlade at køre bilen i sikkerhed året rundt.

NS1

Du kan se flere garageporte på www.nordicsystems.dk

Tekst  Jamina Bæk

Foto  Nordic Systems