Dette er en sponsoreret artikel fra NASSAU Door A/S

Made in Denmark – design din personlige garageport fra Nassau

Nu kan du give dig selv og din garage helt nyt liv. Hos NASSAU kan du designe din helt egen customized garageport. Det er nemt, hurtigt og i præcis de farver, du ønsker. Det helt nye koncept af garageporte til private er for dig, der bygger nyt eller bare ønsker fornyelse og renovering af din nuværende garage.

Custommade – din port, dit design!

Hos NASSAU indordner vi os efter dine behov og ikke omvendt. Det synes vi er mest rimeligt. Garageporte fra NASSAU produceres specifikt efter dine mål, ønsker og behov. Frit valg af model, farve og tilbehør sikrer, at din nye port passer til resten af huset.
På vores webshop er princippet ”din garageport, dit design”. Du bestiller selv den portløsning, der passer dig bedst. Det hele er nemt og enkelt og vi skræddersyr din garageport præcis efter dine valg.

garageport

Indbrudssikring

Garageporte fra NASSAU er som standard udstyret med indbrudssikring. Hvis din port forsøges åbnet udefra, har motoren en indbygget låsemekanisme, så porten yder modstand i åbningsprocessen. Ligeledes er der monteret en løftesikring, som låser trækskinnen, dermed besværliggøres det at åbne porten udefra.

Garageporte der holder kulden ud

Naturligvis er ens garageports primære formål at kunne åbne og lukke for ind- og udkørsel af garagen. Men efter vores optik er det lige så vigtigt, at garageporten har en god isoleringsevne. At kunne holde varme inde og kulde ude er et vigtigt parametre, når du skal investere i en ny garageport. Med NASSAU’s porttykkelse på 44 mm. får du markedets bedst isolerede garageport.

Læs også: Carport med mange funktioner

NASSAU’s garageporte er konstrueret med isolatorlister, der sikrer effektiv afbrydelse af kuldebroer. Dermed holdes kulde ude og varme inde, og du undgår derved varmetab.
Desuden er NASSAU’s garageporte også testet for optimal tæthed, så porten giver maksimal tæthed i forhold til vind og indtrængning af vand.

Kombinationen af NASSAUS’s porttykkelse, de effektive isolatorlister og gode tætninger i både sider, top og bund giver dermed NASSAU’s garageport fremragende isoleringsegenskaber.

Fingerklemsikring

Sikkerhed har højeste prioritet hos NASSAU. En garageports mange bevægelige dele kræver gennemtænkte sikkerhedsforanstaltninger. Vi har derfor med denne fingerklemsikring, udviklet den hidtil mest betjeningssikre port. Denne patenterede konstruktion er standard på alle NASSAU’s garageporte. Den forebygger klemte fingre eller andre genstande mellem portsektionerne.

garageport

Life-Time-test

Hos NASSAU opfylder vi naturligvis alle lovkrav og gældende regler. Det betyder at vi naturligvis har testet vores garageport for det vi kalder ”life-time”. Vores garageport er testet til 74.000 cyklusser – den har med andre ord åbnet og lukket 74.000 gange uden fejl og reparation. Hvis porten vedligeholdes efter vores anvisninger, har du derfor, den mest driftssikre garageport på markedet.

Tryghedspakke = Styr på tingene

Bestiller du din garageport online, er NASSAU naturligvis med i hele processen. Med vores egne uddannede montører og dansktalende kundeservice står vi klar til at hjælpe med rådgivning, opmåling og montage. Med vores tryghedspakke kan du føle dig helt tryg ved at handle online.

Læs også: Flot og markant førstehåndsindtryk med ny garageport

Vores montører kommer ud, måler op til din garageport og sikrer at alle mål og pladskrav er overholdt. Vi garanterer derfor, at alt er korrekt, inden din port sættes i produktion.

Made in Denmark

Hos NASSAU er alle porte produceret på vores egen fabrik i Ringe på Fyn. Vi ønsker, at give vores kunder den bedste kvalitet og service. Derfor har vi samlet alt produktion, service og administration på ét sted. Rundt omkring i landet har vi vores egne uddannede montører og servicefolk kørende rundt – klar til at hjælpe hvor end du måtte befinde dig. Vi mener derfor med rette, at vores slogan ”du kender kvaliteten” er på sin plads.

Prøv selv …

Prøv selv at designe din garage port.

Med NASSAU garageporte kan du vælge frit mellem mange forskellige modeller. Portmodellerne Classic, Softline og Woodgrain giver dig kvalitet i alle led og produceres specifikt efter dine mål, ønsker og behov.

Læs meget mere om dine muligheder for at designe din unikke garageport i danskproduceret kvalitet her.