Dette er en sponsoreret artikel fra Lyngsøe A/S

Ny carport fik husets værdi til at skyde i vejret

Takket være en ny carport med opbevaringsrum er det ikke bare blevet en fornøjelse at komme hjem for specialtandlæge Hans Ulrik Paulsen.

En efterfølgende nyvurdering af huset betød en værdiforøgelse på 1,5 mio. kr. og kommentarer fra naboer som ’nytænkning’, ’fremtiden’ og ’et løft til kvarteret’ har gjort specialtandlægen fra Kgs. Lyngby ekstra taknemmelig for, at han valgte en carport fra Lyngsøe A/S.

Det var egentlig meningen, at etplanshuset i Kgs. Lyngby fra halvfjerdserne skulle have en ny carport i træ fra den lokale tømrermester, da den gamle var blevet træt i koderne. Men da han faldt over en annonce fra Lyngsøe A/S, kom Hans Ulrik i sidste øjeblik på andre tanker. Måske der var en anden måde at skabe et nyt og spændende indgangsparti på?

Her var under alle omstændigheder et firma, der gav større mulighed for at skabe en skræddersyet, personlig, let og harmonisk løsning, der kunne holde i mange år.

Læs også: Flot og markant førstehåndsindtryk med ny garageport

Personlig og inspirerende rådgivning

”Jeg blev meget inspireret af annoncen og derfor tog jeg kontakt til Jesper Poulsen fra Lyngsøe A/S,” fortæller Hans Ulrik. ”Vi havde et mere end almindeligt godt møde, som føltes mere som et informationsmøde end et salgsmøde. Jesper så hurtigt mulighederne og tegnede en helt anden, og meget mere gennemført løsning op, end den vi havde forestillet os.”

Hans Ulrik faldt blandt andet for letheden i den foreslåede konstruktion af dobbeltcarporten i galvaniseret stål med gennemskinneligt tag og LED-lys, 15 års garanti, ligesom en passage ved huset kunne udnyttes, så der blev mulighed for at skabe et isoleret opbevaringsrum på 20 kvm. ”Det var en ideel løsning. Med et etplanshus savner man altid god opbevaringsplads. Her blev den oven i købet isoleret og kunne tilføjes overskudsvarme via rør fra vores bryggers, så der ikke kom fugt i vores ting. Jesper foreslog samtidig at skifte belægning, så hele indgangspartiet fik et løft, der var i balance med carporten,” fortæller Hans Ulrik og fortsætter: ”Jeg fik en fantastisk og personlig rådgivning, og da jeg senere modtog 3D tegninger af oplægget på mailen, var jeg ikke i tvivl.”

Unknown

Smidig proces fra start til slut

Halvanden måned efter var carport som belægning på plads. ”Monteringen af carporten tog kun 1,5 dag med Lyngsøe’s folk, og Lyngsøe A/S hjalp også med kontakt til en dygtig anlægningsgartner, der klarede anlæg af en ny og større belægning. Det har været en meget smidig proces, og det har haft en meget positiv indvirkning hele vejen rundt,” fortæller Hans Ulrik. ”Da bankens ejendomsmægler så ejendommen, vurderede han, at ejendomsfornyelsen var lige det, en eventuel køber ville være interesseret i. Derfor kunne jeg lægge hele investeringen ind i lånet, der i øvrigt blev væsentligt billigere end det tidligere lån, på grund af den lave rente. Samtidig kan jeg nu nyde alle de mange, meget positive kommentarer, der kommer fra naboer og genboer, som også sætter stor pris på den nye løsning i kvarteret.”

”Jeg siger altid: på en skala fra 1 til 6 får Lyngsøe A/S 10. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem,” afslutter Hans Ulrik Paulsen med glæde

Unknown-1

Læs mere om carportene fra Lyngsøe her