Dette er en sponsoreret artikel fra Minifinans

3 måder at spare penge på som boligejer

Der er som regel mange udgifter forbundet med det at være boligejer

– og det kan derfor være en fordel at finde steder, hvor man kan spare, så man kan få lidt ekstra pusterum i budgettet. Nogle mener dog, at dette lyder som en uoverskuelig opgave, da der kan være masser af ting at se til, så boligen typisk bliver nedprioriteret sammenlignet med arbejde, familie og fritidsinteresser. Der findes dog 3 nemme måder, hvorpå man kan spare penge som boligejer. Disse løsninger kræver nemlig ikke, at man gennemgår en større renovering men blot en udskiftning eller forbedring af allerede installerede genstande.

Hurtige og nemme løsninger

Man kan spare penge på mange måder. Nogle løsninger kan kræve både tid og penge, men det er langt fra alle løsninger, som er tids- og pengekrævende. Man kan komme langt med blot forbedringer og udskiftninger, og 3 gode, pengebesparende løsninger kunne derfor være:

  • Installer en varmepumpe og derved spare penge på elregningen
  • Udskift allerede eksisterende vinduer til energivenlige vinduer
  • Udskift hårde hvidevarer til energivenlige med bedre energiklasse

Disse ovenstående 3 muligheder er blot nogle få ud af mange. Som boligejer er der et hav af ting, som man kan forbedre, men mange starter i de små og udskifter løbende, da det på denne måde bliver mere overskuelig samt nemmere at finansiere. Har man budgettet til det, er der i mange tilfælde også mange penge at spare ved at få udført hulmursisolering af sin bolig.

Finansiering af energibesparende boligrenoveringer

I forbindelse med at energiforbedrende renoveringer skal foretages – eksempelvis udskiftning til energivenlige vinduer, hulmursisolering eller installation af en varmepumpe – kan man som oftest opleve, at dette kan være en relativ stor investering som boligejer. Dog vælger mange i den forbindelse derfor også muligheden for eksempelvis at få et privatlån, således man har mulighed for at kunne i gangsætte de fornødne renoveringer, som kan sikre løbende besparelser.