Energiselskab lancerer nyt guideunivers til boligejere

Gode råd om at være husejer er i høj kurs hos danskerne. Derfor lancerer energiselskabet NRGi nu et ny guideunivers, hvor husejerne både kan blive klogere på, hvordan de holder huset sundt og sparer penge på el og varme.

Som husejer er der meget at holde styr på, hvis dit hus skal fremstå flot, være rart at opholde sig i inde og ude og have en sund boligøkonomi. Derfor lancerer energiselskabet NRGi nu det helt nye guideunivers www.energivenlig.dk, som skal hjælpe danske husejere med at løse konkrete problemstillinger – herunder gode råd om alt fra husets energimærke til radon, elforbrug og udluftning og i sidste ende medvirke til en renere planet.

Læs også: Energimærkning er generelt ikke effektiv nok

Sitet bliver hjem for artikler, guides og videoer, hvor NRGi’s eksperter inden for de enkelte fagområde punkt for punkt viser, hvad du selv kan gøre, hvis du f.eks. vil fikse revnerne i din sokkel eller slanke din elregning, eller vil vide mere om, hvordan du får bæredygtig el.

”Som boligejer støder du ofte på spørgsmål om dit hus, og her søger mange af os gode råd på nettet. I NRGi-koncernen har vi eksperter inden for indeklima, elforbrug, boligstand og en række andre områder, der rimer på at bo i og eje et hus. Den viden vil vi gerne stille til rådighed for forbrugerne i et let tilgængeligt format, så du med få klik kan finde en guide eller video, der hjælper dig med at nedbringe dit energiforbrug eller gør dig klogere på husets rapporter, hvis du skal købe eller sælge, ” siger Simon Karsø, kommunikationschef i NRGi i en pressemeddelelse.

Gør el og boligens rapporter vedkommende

El, tilstandsrapporter og andre produkter, som NRGi og selskabets forretningsenheder forhandler, opfatter mange danskere som generiske. Derfor vil NRGi med det nye guideunivers gerne distancere sig fra konkurrenterne ved at levere bedre service igennem ”new you can use” på selskabets egen mediekanal, fortæller Simon Karsø.

Læs også: Energirenovering giver sundere boliger

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi med energivenlig.dk gerne vil skille os ud i forbrugernes bevidsthed. Når vi leverer brugbar viden, der er en hjælp til husejere, gør vi produkterne mere relevante for kunderne og skaber samtidig værdi for vores andelshavere. Energivenlig.dk er et selvstændigt medie, der kan fungere som inspiration og opslagsværk, men også en måde, hvorpå vi kan skabe en god relation til forbrugerne. ”

Tekst  Redaktionen

Foto  Getty Images