Dette er en sponsoreret artikel fra Dansk Varmepumpe Industri

Skift til luft-til-vand pumpe og spar op til 50 %

Har du oliefyr, gas eller er du træt af at slæbe piller til fyret, så er der al mulig god grund til at få et tilbud og beregning på om det kan betale sig at skifte til en luft-til-vand pumpe. Med en nyudviklet og danskproduceret pumpe kan du nemlig få leveret samme temperatur i dit nuværende varmefordelingssystem til en brøkdel af prisen.

Hvor mange luft-til-vand pumpe-systemer kræver at varmen bliver fordelt på store flader i form af gulvvarme eller nye, større radiatorer, kan den nyudviklede luft-til-vand pumpe fra Dansk Varmepumpe Industri med få undtagelser monteres i stedet for olie-, gas- eller pillefyr og levere den samme gennemsnitstemperatur til dine nuværende radiatorer. Det sker ved at systemet tilstræber at top som bund i radiatorerne bliver holdt næsten lige varme. Til forskel fra nu, hvor du sikkert har bemærket, at temperaturen i bunden i radiatorerne er væsentligt lavere end i toppen. Det skyldes at tilbageløbstemperaturen for vand i radiatorer i olie- og gasbaserede varmefordelingssystemer er helt nede på omkring 30 grader, hvor systemet fra Dansk Varmepumpe Industri er tilbageløbstemperaturen er helt oppe på 45 grader. Dermed bliver der udlignet for den lidt lavere indløbstemperatur, der kommer fra luft- til vandbaserede varmepumper, og som tidligere har udfordret eksisterende radiatorer.

Lav temperatur sparer pengene

Teknologi- og lav indløbstemperatur i anlægget er årsagen til de væsentlige besparelser, du opnår i forhold til at opvarme med olie eller naturgas. Selv med de lave oliepriser, der præger markedet lige nu, sparer du op til 50 % om året, hvor tallet for dig, der opvarmer med naturgas ligger på omkring 30 %. Så alt efter størrelsen på din bolig, kan du indtjene udgiften til den nye pumpe inden for få år, og herefter nyde friheden ved at have flere penge mellem hænderne. Og takket være en innovativ tankegang og dansk produktion skal du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt din pumpe er til gene for dig selv eller andre.

Ny, støjsvag teknologi giver frihed

Indtil for få år siden var modellerne på markedet ikke udpræget støjsvage og det skabte udfordringer for placeringen af pumpen. Placering i skel eller bag huset var ikke altid en mulighed, fordi den så ville komme til at genere naboer eller nattesøvnen unødigt. Men takket være et nyudviklet kompressorhus og ny ventilationsteknologi kan en dansk virksomhed nu præsentere en ekstrem støjsvag løsning, der uden bekymring kan placeres i skel eller andre steder omkring boligen, hvor den tidligere havde været til gene.

Øg værdien af din bolig på 1 dag

En luft-til-vand varmepumpe vil ikke blot spare dig for udgifter til varme i det daglige, den vil også tilføre værdi til din bolig. Det er ikke usædvanligt at se, at værdiansættelsen stiger med mere en investeringen i selve pumpen, ligesom varmepumpen vil ændre energimærkningen på din bolig og dermed gøre den væsentlig mere attraktiv på ejendomsmarkedet. Hvis du er interesseret i at se om det kan betale sig, at få udskifte dit nuværende system, så prøv onlineberegneren hos Dansk Varmepumpe Industri. Du kan også bestille et gratis uforpligtende tilbud, der tager højde for eventuelle ændringer på dit system.

Virksomheden tilbyder 5 års garanti og når du har taget beslutningen tager det kun 1 enkelt arbejdsdag at byde en ny miljøvenlig og energibesparende varmeløsning velkomment i dit hjem.