Dette er en sponsoreret artikel fra Faxe Design H2OBlock

Sådan fordriver du fugt fra kælderen én gang for alle

En fugtig kælder er på alle måder en ubrugelig kælder. Alt kommer hurtigt til at lugte surt, ligesom fugt kan give grobund for skimmelsvamp, der kan true helbredet. Og så er det en trussel mod hele ejendommen, fordi fugten får vægge til at krakelere og murværket til at smuldre. Men med den banebrydende, enkle teknologi i H2OBlock-enheden fra Faxe Design – H2OBlock, kan du drive og holde opstigende fugt fra kælderen én gang for alle nemt og enkelt.

Med de kraftige regnskyl, vi har haft i de senere år oplever mange pludselig problemer med fugt i kælderen, som er mere end almindeligt svær at slippe af med. En gang spartel og maling løser desværre ingen problemer, for når først fugten er trukket ind, så fungerer murværket som en svamp og fugten vil blive ved med at trænge igennem. Dræn i haven og fugtspærrer løser måske nok problemet, men til gengæld dræner de pengepungen og kræver ofte et større oprydnings- og genetableringsarbejde.

Læs også: Skær ned på din vandregning – naturligt

Gammel opfindelse i nye praktiske klæder

H2OBlock er en lille trådløs boks, der via såkaldt elektroosmose får den opstigende fugt til at søge ud mod jorden og dermed væk fra murværket med en imponerende effektivitet. Allerede efter 2 uger vil eventuelle lugtgener være forsvundet, og du kan forvente en tør og brugbar kælder inden for 6 måneder. For ikke at tale om en højere nytte- som ejendomsværdi.

H2O Block
 

Let at installere

Elektroosmose har været kendt og anvendt i Europa gennem de sidste 50 år, men med introduktionen af H2OBlock er teknologien for første gang trådløs og lige til at installere. Den kræver intet gravearbejde eller indgreb i murværket. Blot en stikkontakt med jordforbindelse. Siden 2011 har Faxedesign – H2OBlock, som er eneforhandler herhjemme, derfor installeret over 600 H2OBlocks i private og offentlige ejendomme landet over.

H2O Block

Har du fugt i fundamentet?

Har du problemer med opstigende fugt i kælderen, er der al mulig grund til at få løst problemet så hurtigt som muligt, før mennesker eller ejendommen tager skade. Faxe Design kan hurtigt vurdere, hvorvidt dit fugtproblem skyldes opstigende fugt og hvorvidt H2OBlock kan løse problemet i din bolig. Firmaet kigger gerne forbi og giver en uforpligtende vurdering. Er din ejendom egnet kan Faxe Design – H2OBlock installere boksen på mindre end en halv time. Vel og mærke, hvis der er adgang til stikkontakt med jordforbindelse.

Læs også: Danskerne indretter mest konservativt i Skandinavien

Læs mere om H2OBlock-enheden og teknikken, på H2OBlock hjemmeside, hvor du også finder en brochure, der gennemgår systemet i detaljer.