Dette er en sponsoreret artikel fra Dansand

Brug det rette fugesand mellem fliserne

Årets gave til gør-det-selv folket.

Der er ikke noget, som en ny eller nyrenset terrasse, hvor stenen står rent og fugen står skarpt og flot. Men for de fleste er det et spørgsmål om tid før man igen skal på knæ, eller at gasbrænder eller sprøjtegifte skal på arbejde.

Med fugesand fra den danske virksomhed Dansand, er de tider dog forbi. Den specielle sammensætning af kvartssand og bindemidler sikrer nemlig, at ukrudt holdes nede.

Hos Dansand har man gennem en årrække arbejdet med at udvikle et fugesand, som giver en fast flot fuge samtidig med, at det har egenskaber, der holder ukrudt og insekter på terrassen, gangarealer og i indkørslen væk.

Resultatet er tre forskellige slags fugesand, der kan bruges både, når du anlægger nye fliser, men som også forholdsvist nemt kan erstatte det nuværende fugesand mellem fliserne på dine udendørsarealer.

Dansand har med det nye fugesand skabt en 100 % miljørigtig, sikker og langtidsholdbar løsning. Her forbliver fugen fast og flot – også ved langvarigt regnvejr eller kraftige regnskyl. Ligesom vandet trænger igennem uden problemer, så der ikke dannes pytter på dine belægninger.

Pflasterfugenmoertel-anthrazit_Fugenbild

Nyt fugesand på eksisterende arealer

Er du træt af at luge mellem fliserne, eller har du dårlig samvittighed over din brug af sprøjtegifte, er det et forholdsvist overskueligt gør-det-selv projekt at udskifte sandet mellem dine nuværende flisefuger.

Du renser ganske enkelt ca. 3-4 cm af den nuværende fuge op med et særligt jern og fejer fugesand fra Dansand i de rensede fuger. Herfra kan du blot vedligeholde dine flisearealer med en fugerenser år efter år. Du får med andre ord oceaner af tid til alt det sjove.

Flere varianter

Dansand har udviklet sit særlige fugesand til alle slags formål. Vælg mellem fugesand til smalle eller brede fuger, og vælg farve alt efter din nuværende belægning.

Du kan se læse mere om de forskellige muligheder på www.danfugesand.dk. Her finder du også en lille film om udskiftning af fuger på eksisterende belægninger. På vores facebook profil kan du også få gode ideer og inspiration: Se nærmere på hvordan andre Dansand brugere med succes har fået mere tid til alt det sjove.

5707884997475_DANSAND-OhneUnkraut-Pflasterfugenmoertel-anthrazit_Fugenbild

Læs også: Markiser – skærm for både sol og regn

Tekst  Jamina Bæk

Foto  Dansand