Dette er en sponsoreret artikel fra Nanostone ApS

Få sommerens flotteste fliser uden flisepest!

Interessen for fliserens har været stødt stigende henover de seneste 9 år i takt med at flisepest og alger i højere grad dominerer de danske haver. Specielt flisepest, som viser sig som små grålige pletter på fliserne, er en årlig kamp for mange husejere at slippe af med.

Flisepest er en luftbåren lavsvamp, der får næring fra regnvand, tåge og støv og spreder sig i et fugtigt og lysbetonet miljø, hvilket er årsagen til, at der er rigtig gode vækst betingelser for flisepest i Danmark.

En af de personer der følger udviklingen på tæt hold, Nicklas Christensen, medejer af Nanostone ApS fortæller: ”Flisepest har ikke været særlig fremtræden før for knap 10 år siden. Dens frembrud er faktisk et sundhedstegn for miljøet, da reduceringen af svovludledningen fra landbrug og kraftværker gør at flisepesten nu er i stand til at overleve”

Efter en fliserensning kommer fliserne til at se ud som nye og fliserne sikres mod frostskader henover vinteren. ”Med den rette flisebehandling, kan resultatet holde helt op til 15 år.” tilføjer Nicklas Christensen

Få et resultat der holder i længden..

Hvis fliserne er besat af flisepest, kan det være meget kritisk at komme af med dem, specielt hvis man vælger at spule fliserne med en højtryksrenser, da flisen efterlades med åbne porre, der gør dem endnu mere modtagelige for angreb af flisepest og alger.

Når fliserne renses af en professionel, så bliver fliserne renset i dybden uden de tager skade og samtidig får fliserne også den nødvendige algebehandling og imprægnering, der gør at resultatet holder i længere tid.

”Vi bruger specielle maskiner til at rense fliser. Kombineret med vores algebehandling og imprægnering sikrer vi at vores kunder er efterladt med flotte fliser, der er modstandsdygtige for angreb, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet” fortæller Nicklas Christensen

Læs mere om Nanostone på www.nanostone.dk.

Vidste du, at boks:

Firmaet Nanostone ApS har igennem de sidste 8 år specialiseret sig i vedligeholdelse af fliser, tag og facader for private og erhvervskunder, som omfatter Thorvaldsens Museum, Dong Energy og Sankt Petri Hotel.

Igennem mange års erfaring har Nanostone fundet frem den mest effektive metode til rensning og imprægnering af fliser, tag og facader.