Dette er en sponsoreret artikel fra Samlino.dk

Din adresse afgør prisen på din bilforsikring

Din adresse er en af de vigtigste faktorer, når forsikringsselskaberne udregner prisen på din bilforsikring. En ny analyse fra Samlino.dk viser nemlig, at din adresse alene kan betyde en 59% dyrere bilforsikring. Det er specielt i de større byer, der er tæt bebygget, der har en højere pris på bilforsikring.

Der er dog også enkelte selskaber som ABC- og Global Forsikring, der ikke straffer dig, hvis du bor i et udsat område. Bor du i byerne, kan det altså være en ide at sammenligne markedet for sikre, at du finder den billigste bilforsikring. Ønsker du at se, hvor lige netop du kan finde den billigste forsikring, kan du sammenligne markedet på Samlino.dk.

Prisen varierer op til 59%

Hos selskaberne Alm. Brand, Codan Forsikring og Gjensidige ser vi stigninger på Audi Q5 på helt op til 59%, som alene skyldes ændringen af den valgte adresse. Det betyder i analysen en prisforskel på helt op til 4.423 kroner. I Den anden ende af skalaen ser vi mindre selskaber som Global Forsikring og ABC Forsikring, der slet ikke tager højde for adressen, når de udregner deres priser.

Prisen på din bilforsikring afhænger af en lang række faktorer, hvor altså adressen på forsikringstageren er en af de vigtigste parametre. Af andre vigtige faktorer kan nævnes alderen på forsikringstageren, bilens nypris, den valgte selvrisiko og forsikringstagerens anciennitet. Forsikringsselskaberne vægter de forskellige parametre forskelligt, hvilket resulterer i, at det er meget individuelt, hvor den enkelte forsikringstager får den billigste forsikring.

Ønsker du at se, hvor lige netop du finder den billigste forsikring, kan du sammenligne markedet på Samlino.dk og finde den bilforsikring til dig.