Dette er en sponsoreret artikel fra Samlino.dk

Spar tusindvis af kroner ved at sammenligne priser på bilforsikring online

Vidste du, at du på bare 5 minutter kan finde den billigste bilforsikring på markedet?

På bare fem minutter kan du finde den billigste bilforsikring på markedet. Sammenligningstjenesten Samlino.dk har analyseret tilbud fra 17 forsikringsselskaber, der blandt andet tæller Codan, Tryg, TopDanmark, IF og Alm Brand. Analyser viser, at man i gennemsnit kan spare 2.100 kr., og i visse tilfælde helt op til 10.000 kr.

Sammenlign hurtigt og nemt online

Det har historisk været svært og tidskrævende at sammenligne tilbud på sin bilforsikring, da man har været nødsaget til at indhente separate tilbud fra hvert selskab. Lidt ligesom man husker det fra før diverse sammenligningssider på flybilletter og hotelværelser kom til, og gjorde det hele langt nemmere. Der er heldigvis sket meget på sammenligning af bilforsikring de seneste år, f.eks. kan man nu via sammenligningsportalen samlino.dk sammenligne priser online fra 17 forsikringsselskaber på under 5 minutter.

Det skal du være opmærksom på, når du sammenligner

Der er mange faktorer, der påvirker prisen på din bilforsikring. F.eks. falder prisen på din bilforsikring, hvis du vælger en højere selvrisiko, da du selv skal betale en større del af omkostningen, hvis du er uheldig at lave en skade. Derudover er faktorer som bilens nypris og førerens alder begge elementer, der påvirker prisen.

Dækningerne på kasko og ansvarsforsikring er relativt ens på tværs af udbydere, så man kan roligt gå efter den billigste pris. Det er dog altid en god ide at læse forsikringsbetingelserne grundigt igennem.

Det koster dig kun fem minutter af din tid at taste dine oplysninger ind og tjekke, om du kan slippe billigere, end du gør lige nu.

Find den bilforsikring der passer dig bedst her.