Dette er en sponsoreret artikel fra Nyegardiner.dk

Alle vinduer fortjener en flot gardin løsning

Den tid er forbi, hvor du går forgæves i farvehandleren eller møbelhuset efter den rette størrelse gardin eller persienne til dine vinduer.

Med nyegardiner.dk kan du bestille skræddersyede rulle-, lamel- og plissegardiner samt persienner til priser, der snildt konkurrerer med møbelhusenes standardløsninger.

En flot afskærmning for generende lys- og nysgerrige blikke er en naturlig del af et moderne og funktionelt hjem. Men alt for ofte har boligejere med bare lidt aparte vinduesstørrelser måtte kigge forgæves efter pæne og lettilgængelige løsninger. Men det er slet ikke nødvendigt, fortæller Kim Raufort fra nyegardiner.dk: ”Vi har lavet et setup, der betyder, at vi kan tilbyde et skræddersyet håndværk til internetpriser fra 69 kr. og levere det fra blot fire arbejdsdage med fx vores Base og Luxaflex-løsninger. Det er helt unikt og forhåbentlig en kærkommen ny mulighed for boligejere med udfordrende vinduesstørrelser.”

base_lamelgardin_127mm_lameller5-1

Hvilket gardin skal du vælge?

Der er mange ting, du kan overveje inden du vælger din gardinløsning. Et rullegardin fylder fx meget lidt i vinduet, når det er rullet op. Et lamelgardin er ideelt til store vinduer og skaber et stringent look, hvor plissegardiner giver masser af valgmuligheder samtidig med, at det skaber et stilrent og blødt look. Du kan også vurdere, om farven skal stå i kontrast til eller komplimentere det nuværende møblement i hjemmet.

Mørklægningsmuligheder og hvorvidt gardinet skal køre nedefra eller op eller oppefra og ned kan være andre ting, der er værd at overveje. Ved vinduer tæt til befærdet vej, kan det fx være dejligt med et gardin, der kører nedefra og op. Det giver privatliv, når man sidder, men udsigt og lys, når man bevæger sig rundt.

luxaflex_plissegardin_smartcord_duette_moerklaegning01

Adgang til alle kendte mærker

Nyegardiner.dk fører alle kendte mærker som fx VELUX, Luxaflex, Faber, BestPrice, Base og virksomheden har et væld af farve- og materialevalgsmuligheder, ligesom kunder kan bestille op til 5 gratis stofprøver direkte på hjemmesiden. Dermed er du sikker på at finde en løsning, der er både funktionel, smuk og passer til dit hjem.

velux_morklaggningsrullgardin01

Luksusløsning eller gør-det-selv?

Nyegardiner.dk tilbyder både den fulde luksusløsning med besøg af gardinbus, omfattende rådgivning og montering af den færdige løsning. Udførlige vejledninger på hjemmesiden gør det dog nemt og trygt at foretage opmålingerne selv, indtaste tallene og se en prisberegning online. Samtidig betyder moderne monteringsløsninger, at det er forholdsvist nemt at give sig i kast med at montere løsningen, når den ankommer med posten. Du kan med andre ord roligt kaste dig ud i nye gardiner.

Se mere på www.nyegardiner.dk

Tekst  Jamina Bæk

Foto  Nyegardiner.dk