Dette er en sponsoreret artikel fra Garant

Boligtrend: Vis dine gardiner frem

Personlig boligindretning er en af de helt store trends i år, og gardiner er gået fra at være en praktisk løsning, der afskærmer for solens stråler, til at være en fast del af hjemmet, der skaber en bestemt stil. Hos Garant finder du Danmarks største udvalg af gardiner, og produktchef hos Garant Kristian Drachmann giver dig gode råd til, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.

For år tilbage skulle gardiner være hvide, og helst så usynlige som muligt. I dag er gardiner en af de helt store boligtrends, når det kommer til personlig boligindretning. Grunden til det er, at vi helst vil skabe en bolig, der er alt andet end kedelig, og som skiller sig ud. Her er især en løsning med gardiner en mulighed for at personliggøre et bestemt rukonkm, da udvalget af farver, længder og dessiner er stort.

Læs også: Test: Her er de bedste røgalarmer

”Vi ser flere og flere kunder efterspørge gardiner, og ikke kun de ensfarvede – også mere kulørte gardiner og gardiner med mønstre vinder meget frem”, siger Kristian Drachmann.

I forlængelse af den store gardintrend, vinder især stofgardiner frem – gerne lange, tunge metervarer i en kraftig kvalitet, som for eksempel hør, velour eller fløjl. På den måde er den eksklusive stemning, som vi kender det fra flere hoteller, rykket længere ind i vores hjem, og det eksklusive look skaber en flot kontrast til vores nordiske og minimalistiske indretning.

gardiner

En alsidig løsning til solafskærmning

Ikke alene er gardiner en flot løsning til at skabe en personlig stil i dit hjem – de har også flere praktiske funktioner. Gardiner hjælper både på dårlig akustik og beskytter dine møbler mod at falme fra solens stråler. Derudover er muligheden for solafskærmning en af de helt store grunde til at vælge gardiner.

Læs også: Undgå indbrud i sommerferien

”Mange af vores kunder kommer ind til os og har problemer med at få skærmet af for kun en del af vinduet – men vil stadig gerne have muligheden for at afskærme hele vinduet når behovet opstår. Her anbefaler vi ofte plisségardiner, da vi tilbyder en løsning hvor gardinet både kan rulles ned både fra oven og forneden, så du fx kan skærme af for kun den midterste del af vinduet”, fortæller Kristian Drachmann.

gardiner

I soveværelset eller på børneværelset er mørklægningsgardiner især populære, da de skærmer totalt af for solens lys og dermed sikrer en bedre søvn. Garant har derfor udviklet et særligt stort sortiment af mørklægningsgardiner, bl.a. som en indbygget løsning til rullegardiner, og Kristian Drachmann siger; ”Vores løsning til mørklægningsgardiner bliver naturligvis syet på mål til præcis dit vindue, så du kan sove mørkt og uforstyrret hele natten.”

Udover de nævnte gardiner tilbyder Garant også et udvalg af lamelgardiner, panelgardiner, persienner og trådgardiner.

Læs også: Overvågning kan give falsk tryghed

En mobil løsning

Fremtiden har indtaget din bolig, og du kan nu undgå at komme hjem til en overophedet stue.

Med den mobile løsning TaHoma fra Somfy kan du enkelt og nemt styre din gardiner fra et helt andet sted end i dit hjem. Systemet kan tilgås via en fjernbetjening eller mobilt via din smartphone eller tablet – nemmere bliver det ikke. Besøg din lokale Garantbutik og hør mere, eller læs mere her.

gardiner

Gør-det-selv eller vælg en totalløsning

I Garants gardinshop finder du et bredt udvalg af kvalitetsgardiner i standardmål, der passer til dit hjem og behov.

”Vi har udvidet vores sortiment, og tilbyder også kvalitetsgardiner på færdige mål. Vi ønsker at gøre det let for vores kunder, hvis de ønsker en billigere løsning, uden at gå på kompromis med den gode kvalitet” siger Kristian Drachmann.

Læs også: Skab farvespil i boligen med nye gardiner i forårets farver

Ønsker du ikke at gøre det selv, tilbyder Garant en totalløsning der inkluderer opmåling, levering og montering – det eneste du skal gøre er at vælge, hvilken gardintype du ønsker. Du kan bestille et gratis besøg af vores gardinbus fra din lokale Garant, hvor du får gode råd på stedet, inden du beslutter dig for den endelige løsning, og hvor Garants konsulent kan sikre, at løsningen holder i mange år.

Besøg din lokale Garantbutik og hør mere om gardiner eller læs mere om gardiner på Garant.nu.