Dette er en sponsoreret artikel fra Sega

Et smukt hjem fortjener fuldendte gardiner

I dag findes der et væld af smukke og funktionelle gardinløsninger, som den moderne boligejer ikke bør snyde sig selv for at opleve. Og det bedste du kan gøre er faktisk at læne dig tilbage og lade en veludstyret gardinbus komme til dig.

Traditionelle gardiner, persienner, lameller, foldegardiner, plissegardiner, rullegardiner eller noget helt syvende? Det kan være mere almindeligt svært at vurdere hvilken løsning, der står smukkest og bedst til ens indretning og de vinduer og døre man har, når man kigger på nettet eller i en forretning. Læg hertil, at farver kan se anderledes ud på nettet eller i forretningens lys, end når de kommer op i dagslyset hjemme. Eller bare det, at der er flere hundreder farver at vælge imellem. Det giver nemt stress. Af samme årsag har vi herhjemme tradition for gardinbussen, så vi kan få præsenteret alle løsninger og farver fra sofahøjde.

Læs også: Sådan gør du dine persienner helt rene

Unknown-3

Rette løsning til rette vindue

En veludstyret gardinbus, som fx den vi kender fra Sega, kommer altid med samtlige løsninger, materialer og farver fra de store gardindesignere. Det betyder, at du kan få en førstehåndsoplevelse af den potentielle løsning, ligesom konsulenten kan vise dig, hvordan de forskellige løsninger står til forskellige typer vinduer, lysindfaldet henover året og indretningen i rummet. Fx hvordan et blødt plissegardin kan bløde lidt op i stringent indrettet hjem, eller hvordan du kan gøre gardinløsningen mere neutral og funktionel i et hjem, der allerede har en livlig indretning.

Funktionalitet

I dag findes der dog ikke bare forskellige løsninger, når det kommer til udseende, gardiner kommer i høj grad også med funktionalitet. Fra det gængse mørklægningsgardin i soveværelserne, til gardiner der hjælper på akustikken, isolerer eller skaber et mere behageligt indeklima. Ligesom du kan få gardiner, der både kan justeres oppefra og ned og nedefra og op, og børnesikre gardinløsninger uden snoretræk. Med en konsulent i huset får du indblik i al den nyeste funktionalitet, og hvad den kan gøre for dig og din bolig.

Læs også: Boligtrend: Vis dine gardiner frem

Unknown

Farve, mønster og opmåling

En tredje fordel ved at lade gardinbussen fra fx Sega lægge vejen forbi er, at du kan opleve farver og mønstre i dit eget hjem og op til møblerne. Du kan se, hvordan stoffet changerer i lyset fra dine vinduer, så du er sikker på, at det kommer til at spille hundrede procent. Ligesom du kan sove trygt om natten, fordi det er konsulenten, der har ansvaret for opmålingen af dine vinduer og døre. For sandheden er, at det er de færreste løsninger der efterfølgende kan tilpasses, hvis der er målt forkert op. Så det kan godt betale sig.

Når du har truffet din beslutning så kan din skræddersyede løsning ofte leveres og monteres inden for få uger. Sega forhandler store mærker som fx Trend, Faber, Luxaflex og Velux. Se mere om deres løsninger på www.sega.dk, hvor du også kan bestille besøg af gardinbussen.

Læs også: Det skal du tænke over før du får gardiner i køkkenet

Unknown-1

Tekst  Sega

Foto  Sega