Dette er en sponsoreret artikel fra Luxaflex Scandinavia A/S

Gardiner med kant skaber hjem med karakter

Gardiner holder styr på varmen om vinteren og skærmer for solen om sommeren.

Men med lidt nytænkning og kreativitet, kan gardinerne blive stjernen i indretningen og understrege dit hjems sjæl og særpræg.

De fleste elsker forandringer og følelsen af fornyelse i hjemmet. En trendy sofa og skæve loppefund liver stuen op, og nye massive egetræslåger giver køkkenet et ansigtsløft. De gode gamle gardiner bagved den lækre sofa og de stilrene låger er der derimod ikke tænkt meget over. De har hængt der i mange år, som en anonym baggrundskulisse, der hverken tilfører boligen sjæl eller stemning. Men sådan behøver det ikke at være.

Er din stue et åndehul, der oser af bohemehygge og smagfulde loppefund, så passer Luxaflex Duette gardinerne perfekt til dig. Den smukke grønne farve med karakter og kant matcher læder, træ og antikviteter. Strukturen gør, at gardinerne holder din stue kølig om sommeren og varm om vinteren. Vejledende pris på foto: Duette med SmartCord betjening og top down funktion, 140 x 180 cm. fra 4488 kroner. Med Batiste væv som på billedet 5751 kroner.

Er din stue et åndehul, der oser af bohemehygge og smagfulde loppefund, så passer Luxaflex Duette gardinerne perfekt til dig. Den smukke grønne farve med karakter og kant matcher læder, træ og antikviteter. Strukturen gør, at gardinerne holder din stue kølig om sommeren og varm om vinteren.
Vejledende pris på foto: Duette med SmartCord betjening og top down funktion, 140 x 180 cm. fra 4488 kroner. Med Batiste væv som på billedet 5751 kroner.

Læs også: Få flere magiske sommeraftener med en markise

Sæt prikken over i’et med det perfekte gardin

Gardiner bruges hver dag, og derfor er både deres funktion og udseende af stor betydning for dit hjem. Nye gardiner kan fuldstændig forandre atmosfæren i et rum, og det kan virke som at få en helt ny stue, når gardinernes rolle skifter fra kulisse til stjerne. Gardinerne giver en oplagt mulighed for at understrege både din personlighed og hjemmets særlige charme.

Kombiner finurlige mønstre med rene flader og få en effektfuld kontrast, filtrer solens stråler og få et smukt og naturligt lysindfald, eller lad enkle og elegante gardiner danne rammen om et stilrent og klassisk udtryk. Det helt rigtige gardin kan fungere som den røde tråd, der binder alle de forskellige elementer sammen og fuldender rummets identitet.

Til den stilrene stue med masser af luft er Luxaflex Twist gardiner det oplagte valg. De holder naboens nysgerrige blikke ude, men lukker stadig solens bløde stråler ind i stuen og skaber en hyggelig solbadet oase, hvor du kan slappe af. Vejledende pris på foto: Twist, 140x180 cm, 3523 kroner

Til den stilrene stue med masser af luft er Luxaflex Twist gardiner det oplagte valg. De holder naboens nysgerrige blikke ude, men lukker stadig solens bløde stråler ind i stuen og skaber en hyggelig solbadet oase, hvor du kan slappe af.
Vejledende pris på foto: Twist, 140×180 cm, 3523 kroner

Dit liv, din stil, dine gardiner

Hvad enten du er til farver og leg, tung boheme, stilfuld elegance eller stram minimalisme, så har Luxaflex et gardin, der matcher dig, din stil og dit hjem. Miks og match præcis som du vil, kun fantasien sætter grænser.

Slip de kreative tanker og modet løs og gå på opdagelse i de mange muligheder i gardinkollektionerne fra Luxaflex og bliv inspireret til at sætte et stærkt og personligt aftryk i boligen og lade gardinerne få en hovedrolle.

I den minimalistisk indrettede stue bringer de prikkede Paint Panelgardiner fra Luxaflex energi og humør med sig. De legesyge prikker er et frisk pust, hvor de bløde former bryder med de lige linjer i rummet og skaber en effektfuld kontrast. De praktiske gardiner er nemme at betjene, så de kan placeres præcis, hvor du har brug for det, og det er enkelt at justere mellem afskærmning og lysindfald. Vejledende pris på foto: Paint, 400 x 200 cm, 5 panelbaner, 9816 kroner

I den minimalistisk indrettede stue bringer de prikkede Paint Panelgardiner fra Luxaflex energi og humør med sig. De legesyge prikker er et frisk pust, hvor de bløde former bryder med de lige linjer i rummet og skaber en effektfuld kontrast. De praktiske gardiner er nemme at betjene, så de kan placeres præcis, hvor du har brug for det, og det er enkelt at justere mellem afskærmning og lysindfald.
Vejledende pris på foto: Paint, 400 x 200 cm, 5 panelbaner, 9816 kroner

Priseksempler:

Duette, fra 1086 kroner

Twist rullegardin, fra 1869 kroner

Panelgardiner fx 200 cm, 4 baner, fra 3275 kroner

Forhandlerinformation:

Luxaflex gardiner forhandles i førende gardinforretninger over hele landet. Læs mere og find nærmeste forhandler på www.luxaflex.dk eller ring på tlf.nr.: 86 17 93 77.

Læs også: Et smukt hjem fortjener fuldendte gardiner


Tekst  Luxaflex

Foto  Luxaflex