Dette er en sponsoreret artikel fra Wupti og Unoliving

Vis mig din køkkenmaskine, og jeg skal fortælle dig, hvem du er

At indrette et hjem er til dels et spørgsmål om valg af stole, borde og dekorative puder

Men derudover har vores køkkenmaskiner fået en væsentlig mere fremtrædende plads i indretningen, og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilke maskiner der får pladserne i rampelyset.

Vi begynder alle sammen det samme sted: Ved møblerne. Hvilke stole og borde skal vi fylde hjemmet ud med? Og hvad med sofaen – skal den være Skandinavisk stram eller Sydeuropæisk organisk i sit formsprog? Det er de samme overvejelser, vi i årtier har gjort os, og naturligvis af mange gode grunde. Uden stole rundt om spisebordet ville måltidet som koncept skulle tænkes forfra. Ligesom at soveværelset uden seng ville kræve alternative tilgange for at udfylde sin sædvanlige rolle. Så naturligvis har vi fokus på stole, borde og sofa – møblerne udgør omdrejningspunktet for adskillige timer i her i livet, og sådan vil det formentlig blive ved med at være.

Der er mange steder at gå hen, hvis man har besluttet sig for, at stuen eller køkkenet skal forkæles med en ny stol. Hos Unoliving.com kan man prale af Danmarks største udvalg af møbler online, så ønsker du at foretage dine møbelkøb under samme ”tag”, kunne Unoliving.com være et godt bud.

Maskinerne kommer

De seneste år er der imidlertid kommet fokus på andet end møbler i indretningen af vores hjem. Vores voksende passion for og lyst til madlavning og andre gastronomiske udfoldelser har resulteret i imponerende ”maskinparker” i hjemmene. Hvor det tidligere handlede om, hvilken køkkenmaskine man havde mest behov for i sit køkken, og derfor sparede op til, handler det i dag om, hvor man i sit køkken kan finde plads til den næste maskine i rækken.

”Køkkentrofæerne”, der signalerer overskud og gastronomisk knowhow, har fået pladserne i rampelyset. Nogle vil sige, at det alene skyldes den indbildning, at maskinerne siger noget om os som mennesker. At de er en del af en fortælling om en mand eller kvinde, der både laver brød, juicer og kaffe fra bunden, og som forsager al den mad og drikke, der bare lugter det mindste af stor, styg industri.

En verden af velsmag og lækkert design

Og det kan godt være, at der er noget om snakken. Men vi skal jo ha’ vores kaffe. Og når nu fremstillingen kan være både nem, delikat og super lækker at se på – alt sammen på én gang – hvorfor så ikke udnytte det? Så kan det godt være, at vi med valget af en espresso- eller kapselmaskine mere eller mindre bevidst forsøger at sende signaler om overskud og gastronomisk velbevandrethed til omverdenen, men det kan vi vælge at leve med.

Har man først valgt at omfavne sin indre usikkerhed og sit behov for at signalere format over for andre, er wupti.com et godt sted at slå sig løs. Her er der køkkenmaskiner i alle afskygninger – også de førnævnte kapselmaskiner. Følg linket her og byd en verden af velsmag, lækkert design og en smule show-off indenfor i dit hjem.